Veliki nedeljni horoskop za period od 23.8. do 29.8.2020. godine

OVAN

Hrana
Iako će vam svi obroci sa mesom baš prijati, ne morate svoju ishranu baš bazirati samo na ovim namirnicama, pogotovo ako navalite na dobro začinjene mesne prerađevine. Ubacite više žitarica, mleka, mlečnih proizvoda, a voće – ne preskačite!

Ljubav
Ukoliko se vaše emotivne relacije zasnivaju samo na strasti, onda ne berite brigu – toga vam u ovoj nedelji sigurno neće manjkati. No, pošto je malo verovatno da je baš samo to osnova odnosa, onda prostora za upozorenja itekako ima – partner je preosetljiv, a vi ste pak previše….pa previše vi. Prenaglašenost u svemu neće poboljšati odnos, samo ga može oštetiti i dovesti vas čak do ivice sukoba u drugom delu sedmice. Slobodni Ovnovi – kao da u ovom periodu ne uspevate da pronađete pravi model ponašanja prema osobi koja vam se dopada. Šta god da uradite, ne daje nikakve posebne rezultate.

Posao
Sve moguće prostore za korektno funkcionisanje i prava dešavanja u poslovnom segmentu imate. Dakle, u ovoj sedmici problem nije u okolnostima i u drugim osobama, već najpre u vama. Naime, i sopstvene dobre poteze i sve ono podsticajno što vam se otvara možete pokvariti nestrpljivošću, nemanjem takta, grčevitošću da dođete do nečega ŠTO PRE, ODMAH. E pa teško da će to ići baš tako, po vašim željama. Smanjite očekivanja, trenutno budite spremni da se zadovoljite i malim pomacima.

Novac
Vaše finansije i vi ste na ratnoj nozi ove nedelje.

Zdravlje
Osetljive tačke su sinusi, zubi, glava, kičma, pritisak.

BIK

Hrana
Nije poenta u kvanitetu, već u kvalitetu kada je hrana u pitanju. Ovom devizom će se Bikovi voditi, trudeći se da u hrani maksimalno uživaju, da ona bude pravo zadovoljstvo i što se ukusa, ali i što se izgleda tiče.

Ljubav
Itekako je moguće da će voljeno biće smatrati da ste u ovoj nedelji vrlo „pre“ – preteški, prenaporni, preosetljivi, prezahtevni….doduše verovatno će misliti da imate momenata kada ste i prenežni, preromantični, predivni. Poenta je u tome da ćete vi verovatno funkcionisati iz krajnosti u krajnost, lutaćete i nikako nećete uspevati da „pogodite“ zlatnu sredinu. Zato nemojte da se čudite što će i vaš odnos biti isti takav – šaren i na klackalici, sa mnogo lepih, ali i emotivno teških momenata. Slobodni – vaše želje su sada pa….poprilično velike. Nešto možete ostvariti, ali ipak – smanjite malo očekivanja.

Posao
Sve ono što se vezuje za dnevne obaveze i redovne poslovne zadatke funkcionisaće kao po loju. Nikakvih većih problema nećete vi tu imati. Uspevaćete da se organizujete i sve završite na pravi način i u pravo vreme. No, sve ono što se vezuje za prošlost, za prošle pogreške, prošle projekte ili saradnike – donosiće vam glavobolju jer će se ispostaviti da to i nije baš toliko savršeno kao što ste mislili. Takođe, imaćete problema u komunikaciji i dogovorima i sa saradnicima i sa kolegama, ali i sa autoritetima.

Novac
Ovde je situacija skroz u redu. Pare ne padaju na vas sa neba, ali ih ima u dovoljnoj količini.

Zdravlje
Prilično ste osetljivi – i stomak i respiratorni organi i žlezde i koža – sve su to vaše slabe tačke.

BLIZANCI

Hrana
Vaš stomak će vrlo burno reagovati na sve one namirnice koje vašem organizmu ne prijaju ili koje vam štete. Ne kaže se bez razloga – slušajte signale koje vam telo šalje! Budite oprezni u ovoj sedmici, jer lako možete preterati.

Ljubav
U emotivnim partnerstvima funkcionisaćete onako kako vam se ne dopada – sve će biti nekako šturo, preozbiljno, lepih momenata će biti na kašičicu, a svakodnevica će biti ispunjena preozbiljnim i previše praktičnim temama koje baš i nisu neki motiv za vas. Ako je za utehu – u svemu ćete sa partnerom postići dogovor ali ovo nije period u kojem se vi osećate poletno. Manjih problema može biti u sferi finansija i dogovora oko istih. Slobodni Blizanci – ima prostora za nova dešavanja, ali ne izgleda mi kao da ćete vi biti baš u nekom ekstatičnom raspoloženju oko toga. Mrljava nedelja po pitanjima ljubavi.

Posao
Ne mogu da kažem da će vam sedmica biti loša, ali kada sve saberete i oduzmete – shvatićete da ste je proveli u fazonu – red obaveza, red papirologije, red dosadnih proračuna, red neinspirativnih sastanaka ili kontakata u kojima morate da se pravite da ste maksimalno poslovni i odgovorni….i tako dalje. Iako period pred vama ne sprema nikakvu zvrčku niti saplitanje po pitanju posla, sa druge strane – ne daje vam pravu inspiraciju i motiv – samo gomilu smornih obaveza koje morate završiti na vreme.

Novac
Vrlo čudna nedelja po pitanjima novca. Dobitak i gubitak deli tanka linija. Čuvajte pare.

Zdravlje
Osetljivost stomaka. Stariji mogu imati problem sa venama i pritiskom.

RAK

Hrana
Iako znate da vam neke namirnice ne prijaju, ipak im teško odolevate. Preskačite grickalice i brzu hranu, ali i pohovano i prženo meso. Pokušajte da svoje obroke više bazirate na svežem voću i povrću, ili onom na pari, kao i kuvanom ili barenom mesu.

Ljubav
Prava osećanja imate. Pravu sposobnost da ih iskažete i da komunicirate sa voljenom osobom na iskreniji i otvoreniji način – imate. Ali, i pored ovoga – nešto neće štimati u ovoj sedmici. Vidite, meni to izgleda kao da želite da rešavate stvari na teži način. Na primer – kada je potrebno da se otvorite, vi ćete se zatvoriti i zaćutati. Kada je potrebno da date emociju, vi ćete stegnuti srce. Kada je potrebno da razumete – osećanja će vam zamagliti um i nećete moći. Zato se lako može dogoditi da prilično nezadovoljno prođete kroz ovaj period. Slobodni – prošlost vas sputava da nastavite dalje. Ne dajte joj.

Posao
Bićete opterećeni i tu nema šta posebno da se priča. S jedne strane – svi od vas očekuju mnogo. S druge – ni malo vam ne pomažu, šta više – koče vas i pritiskaju, samo vam donoseći težinu i glavolomke. I pored opterećenja koje je sada jako prisutno, itekako ste vi i sposobni i voljni da gurate situacije na dalje. I neće to ići loše, da znate. Vaša posvećenost i profesionalnost u svemu čega se prihvatite svakako će dati svoje rezultate i oni neće biti mali. Borite se sa teškoćama i sa drugim ljudima, sada to možete.

Novac
Nije bajna, ali je prilično stabilna finansijska situacija.

Zdravlje
Problemi sa kičmom, koža, stomačni deo, alergije, žlezde.

LAV

Hrana
Možete vi misliti da vam je želudac od čelika, ali će vas dešavanja tokom ove sedmice razuveriti. Itekako ćete reagovati loše na sve ono što je previše jako, prezačinjeno, premasno. Očigledno je došlo vreme da se nešto više posvetite načinu na koji se hranite.

Ljubav
Preseli se Sunce u znak Device, i Lavovi odjednom od sjaja upadoše u praktičnost. Od varijante „daj sve“ ostade nam „e, pa ni mrvice nisu toliko loše kad bolje razmisliš“. Ono što je dobro jeste da se vaša planeta razume sa partnerskom. Ono što nije dobro jeste da se vaša emocija ne razume sa voljenom osobom. I šta mu to sad sve znači? Pa znači da ćete lepo, racionalno, praktično i odgovorno funkcionisati na dnevnoj bazi sa partnerom. Emotivno – nećete biti zadovoljni i mučiće vas pitanja bez odgovora. Slobodni Lavovi – ljubavno ispunjenje ne očekujte jer ga neće biti. Eventualno neka komunikacijica.

Posao
Bićete vredni i to će vam se isplatiti. I kroz finansijski segment, ali i kroz dobre kontakte sa poslovnim partnerima i saradnicima. Ponovo se mogu pokrenuti neke teme ili planovi koji su do sada bili na čekanju, vreme je da se bacite na posao i oko ovoga se angažujete. Sve obaveze koje su eventualno zaostale sada će se regulisati i završiti jer ste vi rešili da napravite jednu veliku čistku i maksimalno se organizujete i pripremite za poslovni period koji je pred vama.

Novac
Ima prostora za redovnije i stabilnije prilive.

Zdravlje
Problemi sa spavanjem i mentalno opterećenje. U fizičkom segmentu – manji problemi sa stomakom.

DEVICA

Hrana
Sunce I Merkur, vaš vladar – nalaze se u vašem znaku, znaku koji na prvom mestu ceni pravilnu I zdravu ishranu. To je za vas signal da svoju ishranu prilagodite onome kako se osećate. Izbegavajte meso i mesne prerađevine, više se okrenite svežem povrću i voću

Ljubav
Za divno čudo – odnos sa emotivnim partnerom je u ovoj nedelji prilično skladan. Vi se na prvom mestu osećate neuporedivo bolje, kao da su se sve kockice u vama složile i ponovo ste vi – vi. Sedmica u kojoj su obostrano razumevanje i poštovanje na prvom mestu, pa će se svaki potencijalni problem vrlo brzo rešiti. Da li može biti nekih situacija koje vas sapliću? Može – najpre onih vezanih za vaše prijatelje, za finansije – ali teško da će ovo sada napraviti iole veći nesklad u vašem odnosu. Slobodne Device – novi lepi momenti, lepa osećanja i ispunjenost. Prošlost je tu, i dalje prisutna – možete ka njoj, a i ne morate.

Posao
Svakako je došlo vaše vreme i kada je posao u pitanju. Device su se u potpunosti probudile i spremno zasukale rukave – ali ovog puta nećete morati da se baš potpuno sami borite za svoje ciljeve. Sada imate i odličnu podršku od strane prijatelja, veza, onih koje ste na svom dosadašnjem poslovnom putu upoznali i pridobili za sebe. Sve će se pokrenuti i to baš na onaj način koji ste isplanirali ko zna kada unazad. U ovoj sedmici budite maksimalno aktivni i ne dozvolite da vam bilo koja prilika promakne.

Novac
Možda ne zarađujete onoliko koliko vredite, ali je finansijski segment sada solidan.

Zdravlje
Uglavnom vrlo solidna zdravstvena situacija.

VAGA

Hrana
Vage baš slatko klopaju u ovom periodu i uživaju u svakom zalogaju. Sve je ovo lepo i krasno, ali povremeno baš i možete preskočiti obilnije obroke, naročito u popodnevnim i večernjim satima. Tada bi vam baš odgovarala po koja salata ili neki minijaturni slatki zalogajčić.

Ljubav
Ja mogu ulepšavati koliko god hoćete situaciju, mogu ublažavati i umotavati u šarene papiriće sa sve mašnicom na vrhu, ali suština će ipak ostati ista – ovo je nepovoljan ljubavni period za vas. Sve u vezi vaših emotivnih relacija sada se lomi – i u vama i oko vas. Svode se ljubavni računi – šta se očekivalo a šta dobilo i kako će se funkcionisati na dalje. Misli i razmišljanja su vam sada prijatelji, osećanja nisu. Misli i razmišljanja vam sada ukazuju na pravi put, a osećanja – osećanja samo bole. Slobodne Vage – moja vam preporuka nije da ulazite u bilo šta, a vi kako god hoćete. Tajne i prošlost se motaju oko vas.

Posao
Poslovno je nešto lakša situacija nego emotivno, tu ćete već mnogo bolje umeti da upotrebite mozak i praktičnost, tu ćete već uspevati da dovoljno ohladite glavu da biste mogli da odaberete pravi put. Ne mogu da kažem da vam je lako jer su vaša očekivanja prevelika, a u stopu ih prate nezadovoljstvo i nemogućnost da ta ista očekivanja realizujete. Ipak, jedan deo ćete uspeti da regulišete, ali najpre onim pristupom sa početka – praktično, racionalno, hladne glave, čak pomalo manipulativno.

Novac
Novca ćete imati, ali kao i uvek – nećete znati kako da baratate njime na pravi način.

Zdravlje
Iscrpljujuća nedelja za vas. Nađite način da se više odmorite i da imate pravu rutinu sna.

ŠKORPIJA

Hrana
Škorpije će u ovoj nedelji shvatiti koliko je bitno da promene nešto u svom načinu ishrane. Osetićete veću potrebu za žitaricama, za presnim voćem i povrćem. Poslušajte svoj unutrašnji glas, jer vam on daje prave savete u ovom periodu.

Ljubav
Red romantike, red strasti…..pa jedno petnaest redova posla i obaveza. I tako u krug. I naravno da ovo poslednje može dovesti do toga da nastanu problemi u komunikaciji između partnera i vas. Vi jednostavno nemate dovoljno prostora za drago vam biće, a to isto drago biće sada vapi za pažnjom, očekuje brda i doline i opako se ljuti kada ih ne dobije. Ne znam šta bih vam rekla na ovo – snalazite se kako znate i umete i potrudite se da se distanca između vas dvoje ne povećava….Slobodne

Škorpije – vi ste za ljubav stopostotno spremni. Još kad biste imali dovoljno vremena za istu, e gde bi vam bio kraj…
Posao
Sve što je vezano za posao je mnogo otvorenije i sa više konkretnih dešavanja od emotivnog segmenta. U stvari, kad pogledate realno – život vam se pretvorio u posao i obaveze. Samo funkcionišete po principu MORAŠ, a to što biste vi želeli i voleli – ostaje za neki drugi put, neko drugo vreme. Prihvatite da je situacija sada takva kakva je i nemojte da mnogo kukumavčite – nego radite. Jer, ovaj period je nekom majka a nekom maćeha. Vama je definitivno majka, doduše stroga i koja vas tera da rmbate, ali majka.

Novac
Lepo ćete zaraditi, još lepše potrošiti.

Zdravlje
Teme zdravlja pored poslovnog segmenta moraju da vam budu na prvom mestu. Bavite se sobom, jer period koji je ispred vas testiraće sve vaše i umne i fizičke snage.

STRELAC

Hrana
Potrebna vam je snaga da krenete da se energetski „dižete“. A snaga na usta ulazi, tu nema šta da se priča. Neka onda baš ta snaga bude prava – jedite više ribe, više kvalitetnog mesa, i što češće konzumirajte sveže povrće.

Ljubav
Partnerska i vaša planeta su u skladu u ovoj nedelji. Doduše, u skladu su kroz zemljane znake, kroz tip energije koji vama nije blizak jer teško funkcionišete po principu „moraš, trebao bi, najpametnije je….“ – vaše funkcionisanje je u fazonu – dođoh, videh, pobedih! E pa za ovo potonje moraćete da popričekate i da se malo igrate praktičnosti i racionalnosti sa voljenom osobom. To će biti prilično smorno, da znate – ali ćete se na dnevnoj bazi usklađivati i gurati zajedničkim snagama. Slobodni Strelčevi – ono što hoćete i što želite vam slatko izmiče, bukvalno za dlaku. Neka, vama je još slađe da jurite i borite se.

Posao
Poslovno ste super, i tu nema šta da se priča. Opet ponavljam – ovaj period vam ne donosi tip energije koji vama odgovara i u kojem se lako snalazite, ali svejedno je jako povoljan. A uostalom – vi ste u poslednje vreme naučili na neugodan način da se vaše želje ne poklapaju sa onim što dobijete. Dobijate non stop manje i na mišiće, ali shvatite da ste u takvom periodu i nemojte padati zbog toga. Koristite prilike koje će vam se ukazati, a najpre – koristite podršku i predloge koje sada dobijate od šefova.

Novac
Koliko god da zaradite, potrošićete. I više od toga. A moguće je da će natrčati i neki neplanirani trošak.

Zdravlje
Ne nervirajte se, ako je to ikako moguće. Više odmarajte, bolje se hranite.

JARAC

Hrana
Vreme je da pojačate svoju ishranu – više svežeg povrća, više ribe i mesa (pri tome ne mislim na mesne prerađevine i suhomesnate proizvode). Od mlečnih proizvoda – bazirajte se više na jogurt, sir, kiselo mleko..

Ljubav
Vrlo kompleksna nedelja za vaša emotivna partnerstva u kojoj morate pronaći pravi način funkcionisanja sa voljenom osobom. A druga strana vam neće ni malo olakšati ovaj zadatak, ne. Vi ćete za voljenu osobu tvrditi da je preosetljiva, a druga strana će tvrditi da ste vi neosetljivi i kruti. Ovde postoji prostor da se stvari uspešno reše, ali komunikacija mora biti na vrlo visokom nivou. Isto kao i spremnost na kompromis i na prilagođavanje. Slobodni Jarčevi – i dalje ste u fazi u kojoj privlačite poglede i zainteresovanost od strane suprotnog pola. Vaše je šta ćete sa tim uraditi.

Posao
Iako niko ne kaže da će ovo biti lagana nedelja za vas, ipak u njoj imate dosta okolnosti koje vas podržavaju. Najpre, vi ćete biti neuporedivo organizovaniji i efikasniji, bićete maksimalno uključeni u sve tokove poslovnih dešavanja. Dalje – vaši planovi će konačno početi da se pomeraju sa mrtve tačke, slagaće se okolnosti i podrška drugih ljudi da vam u tome pomognu. Papirološke i administrativne zavrzlame se polako otpliću. Sve u svemu, nije loše. Radno, mučno, naporno – ali isplativo.

Novac
Ovde se baš i nećete proslaviti.

Zdravlje
Povremeno iscrpljenost. Takođe, prisutni su problemčići sa stomakom, kičmom.

VODOLIJA

Hrana
Znam da vam nije lako da odolite kada vas drugi tako lepo nutkaju kada je hrana u pitanju. Ipak, budite karakter povremeno, potrudite se da izbegnete „slatke zamke“. Slatkiši su vaša najveća boljka – potrudite se da ih zamenite svežim voćem ili voćnim salatama.

Ljubav
Onako, klackaličasto. Čas ste mirni, čas nemirni. Čas je sve baš na svom mestu, čas ništa ne valja. Čas sa voljenom osobom imate super odnos, čas ste nezadovoljni. Puno dvanaesto polje i teške planete u njemu itekako utiču na vašu podsvest, vozaju vas i ne daju vam da uhvatite jedan pravac i mirno idete njime. Praktično – razumećete se sa partnerom. Emotivno – nešto fali, nešto bocka u mozak. Ali izguraćete ovu sedmicu zajedničkim snagama. Slobodne Vodolije – ljubav vam se ne da pa ne da. Volju imate, želju imate, ali nešto sapliće ili pak dobijate samo mrvičice.

Posao
Period intenziteta u poslovnom segmentu se nastavlja nesmanjenim tempom. Da se razumemo – naravno da vam ovo jednim delom prija, ali drugim – pa, ponekad vas sve to toliko lomi da biste najradije digli ruke od svega i pobegli što dalje. Na žalost, tu opciju za beg nemate, pa izvolite – radite, jer vam je takav period. U ovom trenutku verovatno ni ne sanjate kako će se ovaj period težine odraziti na vas u narednim mesecima i godinama. A hoće. Zato ne odustajte od sebe i svojih ciljeva.

Novac
E pa na žalost, koliko god da zaradite, čeka vas trošak koji će vam istresti poslednji dinar iz džepa.

Zdravlje
Cirkulacija, pritisak, mogućnost povreda, problemi sa zubima i sinusima, stomak, žlezde.

RIBE

Hrana
Ako ste poslušali moj savet od prošle nedelje, sada već vidite neke pozitivne pomake u onome kako se osećate, ali i kako izgledate. No, nije strašno ni ako do sada niste promenili nešto u načinu ishrane – ovi vam dani daju odličnu priliku baš za to!

Ljubav
Izgleda mi da će vam povremeno trebati prevodilac za ono što voljena osoba priča i kako postupa. Kad god ste vi hladne glave – sve ćete se odlično razumeti. Kad uključite emocije – e onda od razumevanja nema ništa. A problem je kod vas što te emocije ne možete i ne umete da uključujete i isključujete po nahođenju, pa ćete verovatno u ovoj nedelji biti čas na sedmom nebu, čas u bunaru. No, poenta je i suština – vas dvoje ste dobro i ništa vam kao paru ne fali. Slobodne Ribe – samo kad biste malkice, evo zeru smanjili svoja očekivanja – mnogo bi vam lakše bilo. Ali čini mi se da vi volite da birate najteži put.

Posao
Ni malo loša poslovna nedelja je pred vama. Jeste da će vas verovatno jako mentalno umoriti, ali rezultati se nikako ne mogu poreći. Vi u poslu itekako umete da budete i racionalni i praktični i da dobro odmerite i da date sve od sebe u pravom trenutku. Tako da je ova sedmica savršena za vas – da sve obavite na vreme i odlično i još preko toga. Da dobijete nove podrške i učvrstite stare. Da vas ljudi tapšu po ramenu kako ste savršeno obavili ono što se od vas tražilo. Da dobijete dobre vesti i ponude.

Novac
Nije savršeno, ali je solidno.

Zdravlje
Može vas mučiti stomak i genitalna regija.

Astrolog Olga Savić (Venerasapapilotnom.com)

Check Also

Mosk hoće da sruši YouTube! Stiže nova platforma!

Ilijan Mosk je otkrio da na platformu X, uskoro stiže novi format video sadržaja. Milijarder …