ZASTRAŠUJUĆE: Uvažena doktorka koja proučava biološko oružje veruje da su Covid-19 vakcine oblik oružane medicine

Nagrađivani spinalni hirurg i bivši predsednik Udruženja američkih lekara i hirurga veruje da su trenutne “vakcine” protiv koronavirusa opasno biološko oružje koje se koristi protiv ljudi.

Doktorka Li Merit, koja je prethodno proučavala biološko oružje, 9 godina služila kao ortopedski hirurg u mornarici Sjedinjenih Država, bila u odboru Medicinskog udruženja u Arizoni i objavila brojne recenzirane radove, veruje da pomoću vakcina protiv koronavirusa, koja se trenutno distribuira u Sjedinjenim Državama, prepisuju naš genetski kod da bi nas kasnije učinili ranjivim na drugi virus:

„Verovala sam još u februaru da je reč o biološki izmanipulisanom bio oružju, jer svakog trenutka kada je neko izašao sa podacima koji sugerišu na to, brzo su cenzurisani“. 

Na osnovu svog vremena provedenog u istraživanju bio oružja, dr Merit veruje da živimo u eri „ratovanja pete generacije“ gde su umesto upotrebe oružja na bojnom polju tajni biološki agensi, ekonomski rat i propaganda najefikasniji u sticanju moći.

A ŠTA ĆE BITI SA LJUDIMA? Sve životinje kojima su tokom istraživanja ubrizgane vakcine mRNK su UMRLE

„Svedočili smo raznim vrstama biološkog oružja tokom godina, a ono zbog čega sam se jako brinula bile su male boginje. Ali većinu ovog bio oružja bilo je teško distribuirati, ili je za njih postojao tretman “, rekla je.

Mislim da postoji mnoštvo dokaza koji pokazuju da je prirodni koronavirus vrlo dobroćudni virus koji se najčešče ispoljava kroz prehladu

Dok su se bolesti poput malih boginja i poliomijelitisa efikasno lečile imunizacijama, naučnici su otkrili obećavajuće tretmane koronavirusa od početka pandemije, kao što su hidroksihlorokin i intravenski vitamin C.

Iako prevencija i lečenje smanjuju potrebu za vakcinom, kompanije na društvenim mrežama takve informacije rutinski cenzurišu, a glavni mediji demonizuju.

„Imamo vakcine jer nismo lečili velike boginje i bila je to vrlo smrtonosna bolest. Tada je imalo smisla imati vakcinu. Nismo imali tretman poliomijelitisa, pa je imalo smisla imati vakcinu, ali ovo? Čak i ako se ništa ne preduzima, ova bolest ima 99,991% šanse za preživljavanje … za razliku od standardne sezone virusnog gripa, 99,992%. “ – Dr Li Merit

Brojevi koronavirusa su široko osporeni, međutim, mnogi lekari i naučnici većim delom godine govore o nesrazmernoj količini štete nanete uvođenjem karantina i prisilnim nošenjem maski. 

Merit objašnjava razliku između vakcina protiv koronavirusa i redovnih imunizacija:

„Vakcine protiv koronavirusa vam ne daju patogen … ono što rade je programiranje mRNK. mRNA je poput DNK, ali to je prenosna RNK. To je ono što stvara proteine u telu. To je nekako poput računarskog čipa koji stavite u 3D štampač, a zatim mu kažete šta želite da napravi i on ga odštampa. To imamo u inženjerstvu i ovo je biološki ekvivalent. Pa, u ovom slučaju su napravili deo ove mRNK kako bi u svakoj ćeliji vašeg tela stvorili taj spajk protein (ili bar njegov deo) i vi zapravo stvarate patogen u svom telu.“

Kada idete po vakcinu protiv koronavirusa, zapravo ne dobijate vakcinu kakvu smo oduvek poznavali. Umesto toga, u vaše telo se ubrizgava RNA koja zatim menja vaš genetski kod da bi počeo da proizvodi svoju modifikovanu verziju koronavirusa, protiv kojeg vaš imunološki sistem teoretski uči da se bori.

Prema rečima doktorke nisu završene dugoročne studije za verifikaciju sigurnosti ovog oblika vakcinacije na ljudima, a studije na životinjama rezultirale su onim što ona naziva „pojačanjem zavisnim od antitela“ gde virus neotkriven ulazi u telo jer imuni sistem sada na njega gleda kao na to da pripada telu, što na kraju izaziva skoro neposrednu smrt

„Najduže što su zaista pratili ljude nakon vakcine su dva meseca. Pa vidite, to nije dovoljno vremena da se zna da nećemo imati taj problem sa pojačavanjem antitela.” 

Merit spekuliše da je ovakav postupak upravo ono što bi strani protivnik koristio kada bi želeo da vodi tajni biorat, a da im se postupak ne prati.

„Ovo je savršeno biološko oružje. Nema šanse da tačno znam na šta je ta mRNK programirana, ni vi, a ni većina lekara. Lekari ne mogu doći do tih podataka. To je za ljude u samom vrhu ovog projekta“.

Iako dr Merit ne sugeriše da li neko treba da primi vakcinu ili ne, ona daje jedan koristan savet:

„Ako sada želite da se izvučete iz pandemije, to je zaista lako. Isključite televizor, skinete masku, ponovo pokrenite posao i živite svoj život “.

Borba.info

Check Also

NLO primećen prilikom sletanja Bajdenovog aviona, na aerodrom u Los Anđelesu!

Dvojica posmatrača aviona odlučila su da prate let aviona američkog predsednika Džoa Bajdena, na nebu …