AMERIČKI MEDIJI: Bajden sramno izgubio dvoboj

Pokušaj Bajdena da ocrni ruskog lidera završio se neuspehom.

Ovo se navodi u publikaciji izdanja Dissident Voice, čije ekskluzivno prepričavanje svojim čitaocima predstavlja Borba.Info.

Autor publikacije, američki politikolog, kolumnista analitičkog portala Fondacije za stratešku kulturu Finian Cunningham, smatra da pokušaj Džoa Bajdena da kleveće ruskog lidera, nazivajući ga „ubicom“, nije bio samo sraman, već i glup.

„Bajdenove reči su ponižavajuće i podrivaju percipirani prestiž njegove pozicije kao samoproglašene najmoćnije osobe na svetu“, navodi se u publikaciji.

Finian Cunningham piše: Ruski predsednik je mirno i velikodušno odgovorio na komentar svog američkog kolege.

Kao odgovor na to, Putin je rekao da Bajdenu iskreno, želi zdravlje.

„Ovo ruskom lideru daje moralnu superiornost.

Čitav svet, uključujući mnoge Amerikance, uspeo je da uporedi ovo dvoje ljudi i odmah vidi ko od njih ima viši nivo kulture i inteligencije “, primećuje američki politikolog.

Takođe primećuje da je Putin, ne pribegavajući vulgarnom jeziku, jasno stavio do znanja ko je pravi ubica – rekao je da je Bajdenova opaska bila oblik projekcije i ležernog pogleda na sebe i svoje prethodnike u ogledalu.

Ruski predsednik je uspeo da revidira celu priču, genocidnu istoriju Sjedinjenih Država, uključujući uništavanje starosedelačkog stanovništva i bacanje atomskih bombi na civile u Japanu.

Finian Cunningham skreće pažnju čitaocima na činjenicu da je Bajden bukvalno prošlog meseca naredio vazdušne napade na Siriju.

Američki politikolog uveren je da je Putinov predlog za direktnu i javnu videokonferenciju sa Bajdenom možda učinio njegov odgovor pobedničkim udarcem.

Uprkos klevetničkom podsmehu, Putin je rekao da je odmah spreman da razgovara o brojnim pitanjima sa američkim predsednikom i da bi taj razgovor mogao da se prenosi za javnost.

Međutim, Bajden je odbio ponudu za održavanje javne rasprave.

„Stoga je američki predsednik učinio da izgleda slabo.

Uplašio se.

Jedno je glumiti žilavog momka u kontrolisanom intervjuu, ali zašto ne biste rekli svoje mišljenje u Putinovo lice? “- kaže se u članku.

Prema Finianu Cunningham-u, ovo je zbog činjenice da je Bajdenova kleveta protiv ruskog predsednika neosnovana.

Ovo je uobičajena izmišljena laž, izgovorena sa uobičajenom američkom arogancijom i licemerjem.

Bajden zna da bi ga Putin u javnoj raspravi uništio verbalno i intelektualno.

Putinovo posedovanje znanja o istoriji i činjenicama bez pomoći teleprompera učinilo bi Bajdena glupim siledžijom kakav jeste.

Otkako je Bajden postao 46. predsednik država, njegovi govori i izjave pokrenuli su sve više pitanja o očiglednom pogoršanju njegovog kognitivnog zdravlja.

Finian Cunningham je siguran da je šef Sjedinjenih Država napravio veliku grešku kada je pokušao da ocrni Putina.

„Bajden je lično dao Putinu priliku da mu nanese slamajući udarac“, smatra američki politikolog.

Ranije je PolitRussia rekla da su Britanci ponudili Džoe Bajdenu da provede odmor sa Vladimirom Putinom u sibirskoj tajgi.

Borba.Info

Check Also

EU će izgubiti više od Rusije ako konfiskuje imovinu!

Moskva je sastavila paket mera odmazde u slučaju da zapadne zemlje zaplene rusku suverenu imovinu …