NEPOSLUŠNI NEĆE DOBITI NIŠTA… – VUČIĆ: Uzećemo pare od nevakcinisanih i daćemo po 3.000 dinara vakcinisanima!

Novac će naravno biti uzet do svih građana Srbije preko poreza, pa će tako nevakcinisani finansirati privilegija za vakcinisane.

Svaki vakcinisani, makar jednom dozom, do 30. maja dobiće 3.000 dinara od novca poreskih obveznika.

Predsednik Vučić objavio užasvajuću vest da će napraviti oštar rez između poslušnih i neposlušnih – svi vakcinisani dobiće dodatnu novčanu pomoć, kao svojevrsnu nagradu za bespogovornu oposlušnost.

Svi građani koji će se vakcinisati makar jednom dozom do 31. maja, kao i svi koji su se dosad vakcinisali sa dve doze ili jednom dozom dobiće dodatnih 3.000 dinara od države.

Novac će naravno biti uzet do svih građana Srbije preko poreza, pa će tako nevakcinisani finansirati privilegija za vakcinisane.

U Srbiji je do sada imunizovano samo 1.330.000 građana od ukupno 7 miliona, rekao je direktor Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu Mihailo Jovanović.

– Sutra nastavljamo sa vakcinacijom bez zakazivanja na svih 220 punktova koliko ih ima u Srbiji.

Građani mogu da dođu bez zakazivanja i da se vakcinišu sa bilo kojom od četiri tipa vakcine – naveo je Jovanović.

Dodao je da će sutra u Novom Sadu u tržnom centru “Promenada” biti otvoren novi, 221. po redu punkt, a u četvrtak u Beogradu u Tržnom centru “Ušće” još jedan.

– To će biti punktovi gde neće biti zakazivanja termina, dakle, građani mogu slobodno da dođu i prime bilo koju od četiri tipa vakcine.

Oni koji budu primili vakcinu u tržnim centrima, drugu dozu mogu da prime u svom mestu gde imaju prebivalište – izjavio je Jovanović.

Srbijadanas.com/Newsflash

Check Also

Putin: Izdajnici Rusije će biti tretirani kao u ratnoj zoni!

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je da zemlja nema smrtnu kaznu ali da će se …