Moramo se braniti svim sredstvima od pakla Rio Tinta! – VIDEO

Moramo se braniti svim sredstvima od pakla Rio Tinta!

Mirjana Đukić Anđelković, je na samom početku emisije, jasno stavila do znanja da je Rio Tinto, kompanija globalističke internacionale.

Beskrupulozni, brutalni i kriminalni rad ove kompanije ogleda se u činjenici, da će njena eksploatacija litijuma i sledstveno tome, rude – jadarit, dovesti do prirodne katastrofe kakva nije zadesila Srbiju, još od bombardovanja NATO pakta.

Kao vrhunski tehnolog, gospođa Anđelković Đukić, navela je niz konkretnih primera, od kojih ćemo izdvojiti jalovinu/otpad, koja nastaje tokom procesa ekstakovanja u rudniku, koji će se smestiti u objekte veličine 2km x 400 m , kao i stvaranje slane vode čije štetne efekte, niko od nadležnih nije hteo ni da objasni.

Ona je takođe govorila o slučaju „Surdulica“ gde firma – Knauf insulation – u procesu pravljenja kamenih ploča, pravi ogromne količine formaldehida koji se ispušta u vazduh a koji je visoko kancorogena supstanca.

O tome, zašto gđa. Andjelković Đukić, smatra da je Rio Tinto, doslovce kompanija „iz pakla“, i zašto je Država dozvolila pogrom Zapadne Srbije, pogledajte u našem intervjuu.

Borba.Info/Helmcast

Check Also

Saudijska Arabija napustila petrodolar!

Dan ranije, prestolonaslednik Saudijske Arabije Mohamed bin Salman Al Saud najavio je da neće prisustvovati …