Evo šta kaže prva obdukcija pacijenta, koji je vakcinisan protiv COVID 19…

Ovo je samo još jedan naučni dokaz da vakcina protiv COVID 19 verovatno donosi više štete nego koristi, a zapravo može, čak i ubrzati širenje koronavirusa.

Prvo postmortalno istraživanje na pacijentu vakcinisanom protiv COVID 19 otkilo je da je virusna RNK pronađena u svakom organu tela pacijenta, što znači da vakcina je ili neefikasna ili se koronavirus zapravo brže širi kod vakcinisanih osoba.

U naučnom izveštaju iz Nemačke, koji je u junu objavio International Journal of Infectious Siseases, izvršena je obdukcija 86- godišnjaka koji je primio jednu dozu protiv SARS COV 2, ali je umro 4 nedelje kasnije nakon zaraze virusom od strane pacijenta sa kojim je boravio u zajedničkoj prostoriji.

Deo iz “Prvog slučaja postmortalne studije na pacijentu vakcinisanom protiv SARS-COV-2”:

Izveštavamo o 86-godišnjem muškom štićeniku staračkog doma koji je primio vakcinu protiv SARS-COV-2.

Ranija medicinska istorija uključivala je sistematsku arterijsku hipertenziju, hroničnu vensku insuficijenciju, demenciju i karcinom prostate. 9. januara 2021. godine muškarac je primio lipidnu nanočesticu, nukleozidno modifikovanu RNK vakcinu BNT 162B2 u dozi od 30ug.

Tog dana i u naredne d nedelje nije imao kliničkih simptoma.

18. dana primljen je u bolnicu zbog dijareje. Budući da nije imao kliničke znakove COVID 19, izolacija u određenom okruženju nije se dogodila. Laboratorijskim ispitivanjem otkrivena je hipohromna anemija. Antigenski test i lančana reakcija pokimeraze (PCR) za SARS-COV-2 bili su negativni.

Ali studija napominje da je do 25. dana taj vakcinisani pacijent bio pozitivan na COVID 19, verovatno ga je dobio od pacijenta sa kojim je boravio u bolničkoj sobi i umro od prestanka rada bubrega sledeći dan.

Proteini klasja SARS COV 2 bili su prisutni u gotovo svim organima vakcinisanog pacijenta

Link ka studiji https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8051011/

“Ukratko, rezultati naše obdukcije na pacijentu koji je primio vakcinu mRNA potvrđuje stav da se prvom dozom vakcinisanja protiv SARS COV 2 može inducirati imunogenost, dok sterilni imunitet nije adekvatno razvijen. “- zaključuje se u studiji.

Drugim rečima, iako je vakcina pokrenula imunološki odgovor u telu, čini se da nije zaustavilo širenje virusa, a time i širenje štetnih spajk proteina kroz celo telo.

Ovo je samo još jedan naučni dokaz da vakcina protiv COVID 19 verovatno donosi više štete nego koristi, a zapravo može, čak i ubrzati širenje koronavirusa.

NultaTačka/Infowars

Check Also

Fon der Lajen: Ako Rusija pobedi u Ukrajini…

Pobeda Rusije u ukrajinskom sukobu promeniće tok istorije u Evropskoj uniji koja u slučaju nikada …