Aleksandar Vučić Jeremiću: “Hoću da me linčuješ, devojčice? Jel smeš?” – VIDEO

“Na konferenciji za medije u četvrtak, održanoj u Palati Srbija, Vučić je vrhu Narodne stranke poručio da je spreman da se potuče sa njima i da će „izaći sam na kraj sa njima petoricom“.

“Munjeviti udar” na psihu predsednika desio se pre dva dana. Kako?

Pa, Aleksandar Vučić već stoti put poziva opozicionare da dođu.

Više njih na njega jednog, sve će ih poraziti.

A onda su iz Narodne stranke stvarno došli.

Tog dana, Vučić se nije setio ni da je to politički performans, ni da bi mogao da razgovara, ni da ponudi kafu, ni da je predsednik i njima koji su došli.

To su mu objasnili naknadno.

Na Pinku je izvešteno da su došli da ga linčuju, da on silazi čista obraza, da je Jeremić vrištao u panici i da su Kobre sprečile da dobije po šta je došao, a istovremeno i da nije bilo obezbeđenja, već su oni bili veoma daleko.

A Vučić – jak, goloruk. Ceo snimak poseduje samo predsednik. Šteta, što je ko za Doljevac procenio da je reč o uznemirujućem sadržaju – po sebe.

“Pregled dana” došao je do 45 sekundi. Ekskluzivno – ne morate sklanjati decu.

Pogledajte kako je izgledao susret Vučića i predstavnika Narodne stranke do koga je ekskluzivno došla Newsmax Adria:

Vuk Jeremić: Lopove, izdajniče, kukavice…

Borislav Novaković: Gledaj u mene, gledaj u mene!

Vuk Jeremić: Kukavice, hajde izađi ako smeš! Hoćeš zajedno da izađemo?

Aleksandar Vučić: Da izađemo! Hajde

Vuk Jeremić: Hoćeš da izađemo?

Aleksandar Vučić: Da izađemo! Hajde

Vuk Jeremić: Ti si predsednik naš, hajde… . Izađi ako smeš

Aleksandar Vučić: Hajde lopužo gde god hoćeš! Evo staćemo ovde…

Obezbeđenje: Gospodine predsedniče..

Vuk Jeremić: Otvorite mu vrata!

Obezbeđenje: Napolju uživo sve prenose. Nemojte, nije dobra ideja.

Vuk Jeremić: Hajde izađi!

Aleksandar Vučić: Lopužo jedna!

Miroslav Aleksić: Šta se uplašio?

Borislav Novaković: Što bežiš sad?

Aleksandar Vučić: Od tebe se uplašio devojčice…

Vuk Jeremić: Smeš da izađeš?

Aleksandar Vučić: Hoću da me linčuješ, devojčice?

Vuk Jeremić: Jel’ smeš?

Aleksandar Vučić: Gde si ti secikeso iz Trstenika? Ne smeš da me linčuješ

Vuk Jeremić: Jel’ smeš na televiziju?

Miroslav Aleksić: Ti češ da mi kažeš? Sram te bilo?

Vuk Jeremić: Ovo predsednik republike?

Miroslav Aleksić: Evo, vidi se tvoj brat tamo..

Vuk Jeremić: Čekaj, gde bežiš sad…

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je predstavnike Narodne stranke, Vuka Jermića, Miroslava Aleksića, Borislava Novakovića, Vladimira Gajića i Borivoja Borovića “da dođu da ga ličnuju ako smeju” i da će on sam izaći na kraj sa njima.

Na konferenciji za medije u četvrtak, održanoj u Palati Srbija, Vučić je vrhu Narodne stranke poručio da je spreman da se potuče sa njima i da će „izaći sam na kraj sa njima petoricom“.

“Evo ja ih molim, kompletno rukovodstvo te stranke, pošto su mnogo snažni, nemojte druge, na mene jednog vas petorica se skupite.

Ovaj crnogorski nacionalista, sledbenik Sekule Drljevića, Borivoje Borović, onaj iz Trstenika, pa onaj Gajić, Vuk Jeremić i Bora Novaković. Evo vas petorica mene ličnujte, nemojte nekog drugog, da vidim kako ćete vas petorica zajedno to da uradite.

Nemojte druge, što da gonite ove nedužne, obične ljude. Vas petorica dođite”, kazao je tada Vučić.

Članovi Narodne odazvali su se pozivu šefa države i već sutradan, u petak ujutru su se pojavili u zgradi Predsedništva na Andrićevom vencu.

“Došli smo svi mi koje je rekao da će tuče. Borivoje Borović trenutno nije u zemlji. Naš četvorica smo došli kako bi smo rekli predsedniku da ga se ne bojimo.

Pozvao nas i došli smo da tražimo prijem kako bismo videli šta je hteo da kaže”, rekao je pre ulaska u Predsedništvo, lider Narodne stranke, Vuk Jeremić.

Nakon susreta u Predsedništvu, Jeremić se ponovo obratio medijima:

“Sišao je predsednik i sav se tresao. Ljudima iz obezbeđenja je bilo neprijatno. Počeo je da viče i da se unosi nama u lice i da govori: ‘Hajde me tuci’. Oko njega u tom trenutku bilo obezbeđenje.

Ja sam ga pozvao da izađe napolje, ali on nije smeo. Psovao je, vređao i pretio nam. Meni se unosio lice i govorio mi da sam lopuža.

Ja sam ga pitao da li sme da to kaže na RTS-u i da razgovaramo, on je eksplicitno rekao da ne sme”, istakao je Jeremić, dodajući da su se on i njegove kolege došle kod Vučića kako bi ga pitali „da li je normalan“.

„Mi smo se pojavili kako bismo ga upitali da li je on stvarno normalan da zove javno građane Srbije i svoje političke protivnike da ih bije.

To je bio naš plan, ali to nije moglo da se uradi, jer je on, naravno, sišao sa četvoricom, petoricom ljudi iz obezbeđenja i počeo da viče na nas. Onda se okrenuo i otišao.

Mi smo ga pitali što beži, jer nismo završili razgovor. Onda se on vratio i nastavio da viče i psuje“, opisao je Jeremić susret sa Vučićem i dodaje da je za predsednika Srbije imao još jedno pitanje.

„Upitao sam ga da li je on spreman da sa mnom razgovara na televiziji. On je rekao da nije. Imamo nekoliko svedoka koji su to čuli“, istakao je Jeremić.

Nova s

Check Also

Upućen poziv Nemačkoj da prizna genocid u NDH!

Banjaluka – Direktor Centra za društveno-politička istraživanja Republike Srpske Dušan Pavlović uputio je članovima nemačkog …