Opšta neposlušnost građana u Moskvi!

Uveo je obavezne ku-ar kodove za ugostiteljske objekte, međutim, ova ideja moskovskog gradonačelnika, nije dugo trajala.

Obavezni ku-ar kodovi za posetu moskovskim restoranima biće otkazani od ponedeljka, 19. jula.

Ovo je najavio gradonačelnik glavnog grada Sergej Sobjanin na sastanku Prezidijuma Koordinacionog saveta pri Vladi Ruske Federacije za borbu protiv KOVIDA-19.

Sobjanin je inače žestoki zagovornik zaključavanja, zbog čega su ga mnogi upoređivali za zapadnim političarima.

Uveo je obavezne ku-ar kodove za ugostiteljske objekte, međutim, ova ideja moskovskog gradonačelnika, nije dugo trajala.

Moskovski restorani bojkotovali su zdravstvenu kartu i izvršili veliki pritisak na moskovskog gradonačelnika, koji je na kraju bio primoran da je ukine.

Bojkot i nenasilna građanska neposlušnost sve više daju rezultate protiv korumpiranih političara, koje slušaju farmaceutske lobije.

Posle Londona dogodila se Moskva, a sličnu situaciju ćemo verovatno videti i u Parizu, gde su vlasti donele vrlo merodavnu odluku o prikrivenoj obaveznoj vakcinaciji.

Ne smemo zaboraviti Nemačku koja, iz straha od naroda, ne želi da ugnjetava svoje stanovništvo, kao što je (za sada) uradio Emanuel Makron

Srbin.Info

Check Also

Putin: Ulazimo u sledeću fazu! Ovo je zadatak broj 1!

Predsednički izbori su prošli, sledi nova etapa, ukazao je predsednik Ruske Federacije. Parlamentarni društveno-politički sistem …