Vučić stigao u Nedeljice da meštanima objašnjava, da su im život i sudbina na tom prostoru zapečaćeni… Poneo i vreću za spavanje!

„Koliko god da kažu, čekaću, idem da rešavam problem“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je nenajavljeno danas gradilište mosta na Savi kod Šapca, za koji je rekao da su, na njegovom drugom kraju, “batinaši tukli ljude pre sedam dana”.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Vučić je u prenosu uživo na televiziji Pink rekao da se „nikome nisu najavili“, već da je do obilaska gradilišta došlo jer se jutros setio da će na putu do mesta Gornje Nedeljice, kod Loznice, gde je u 15 sati zakazan njegov razgovor sa meštanima, proći u blizini tog gradilišta.

On je rekao da je „spreman da razgovara sa ljudima“, povodom najave otvaranja rudnika litijuma kompanije Rio Tinto, kao i da je „poneo i vreću za spavanje“ ukoliko meštani Gornjih Nedeljica nisu odmah spremni za razgovor.

„Koliko god da kažu, čekaću, idem da rešavam problem“, rekao je Vučić i dodao da će se razgovor sa meštanima verovatno voditi u crkvi u tom mestu.

Vučić je povodom protesta i blokade puteva, koji su za danas u 14 sati zbog zakona o referendumu i eksproprijaciji zakazani u Beogradu i više od 50 gradova u Srbiji, rekao da njega blokade puteva ne mogu da zaustave u nameri da stigne do Gornjih Nedeljica.

Beta

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Kineski brodovi i avioni proterali američku raketnu krstaricu, iz svojih teritorijalnih voda!

Američka raketna krstarica klase Ticonderoga Chancellorsville izvršila je invaziju na teritorijalne vode NR Kine ali …