Boško Obradović: “SNS će leteti sa vlasti ali će spomenik Stefanu Nemanji ostati tu gde jeste!”

“SNS će leteti sa vlasti ali spomenik će ostati tu gde jeste”, istakao je Obradović i pozvao stranke opozicije, da se “fokusiraju na zaista bitne teme”.

Srpski pokret Dveri garantuje građanima Beograda i Srbije da nakon smene kriminalnog režima u prestonici, neće doći do izmeštanja spomenika Stefanu Nemanji.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

“Dveri će biti nezaobilazni činilac u svakoj koaliciji, koja sruši Vesićevu kriminalnu i korumpiranu vlast u Beogradu i zato sada obećavamo građanima da spomenik utemeljivaču srpske države neće biti uklonjen”, rekao je predsednik Dveri Boško Obradović.

“Mora se odvojiti značaj Stefana Nemanje i dug, koji imamo prema njemu od SNS, koja je pokušala da prisvoji njegovo nasleđe.

SNS će leteti sa vlasti ali spomenik će ostati tu gde jeste”, istakao je Obradović i pozvao stranke opozicije, da se “fokusiraju na zaista bitne teme”.

Tema oko Stefana Nemanje otvorila se prethodnih dana nakon izjava reditelja Gorana Markovića i jednog od kandidata za gradonačelnika Vladete Jankovića, o mogućnostima uklanjanja spomenika.

Nedeljnik.rs

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Poljska odbila Ukrajinu: “Ne damo Patriote”!

Poljsko Ministarstvo odbrane odbilo ideju Ukrajine da bi poljski sistemi PVO, uključujući protivraketni sistem “Patriot” …