Bil Gejts ne staje: Najavio novu pandemiju!

Milijarder, osnivač Majkrosofta, Bil Gejts, napisao je knjigu pod naslovom, “Kako sprečiti sledeću pandemiju”, koja će biti objavljena u maju 2022.

„U knjizi izlažem konkretne korake koje možemo preduzeti da ne samo zaustavimo buduće pandemije, već u tom procesu poboljšamo zdravstvenu zaštitu, za sve ljude širom sveta.

Navodim lekcije, koje možemo naučiti iz ove pandemije, inovacije koje su nam potrebne da spasemo živote“, piše Gejts na svom blogu.

Milijarder takođe obećava da će govoriti o “svojim redovnim razgovorima” sa čelnicima javnog zdravlja, uključujući američke specijaliste za zarazne bolesti Entonija Faučija i izvršnog direktora Svetske zdravstvene organizacije Tedrosa Adhanoma Gebrejezusa.

Osim toga, Gejts će govoriti o tome, „kako je biti predmet teorija zavere“.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Milijarder Bil Gejts redovno iznosi svoje mišljenje o mogućim scenarijima razvoja pandemije, korona virusa.

Gejts je ranije rekao da će se broj slučajeva zaraze koronavirusom u zemljama smanjiti nakon talasa omikronskog soja, a da će se koronavirus tretirati, kao sezonski grip.

Financial Times je objavio da Fondacija Bill & Melinda Gates i Vellcome Trust sa sjedištem u Velikoj Britaniji obezbjeđuju 300 miliona dolara Koaliciji za inovacije u pripremi za epidemiju, koja je pomogla u oblikovanju Covak programa za isporuku vakcina, zemljama sa niskim i srednjim prihodima.

Bil Gejts upozorava na pandemije gore od koronavirusa

Milijarder Bil Gejts upozorio je da se svet suočava sa pandemijama daleko gorim od koronavirusa i pozvao vlade da izdvoje milijarde za borbu protiv sledeće globalne epidemije, preneo je Fajnenšel tajms.

„Filantrop je rekao da, iako su omikron i delta sojevi koronavirusa među najprenosivijim virusima ikada viđenim, svet će možda morati da se suoči sa patogenom, koji uzrokuje mnogo veću stopu smrti ili teške bolesti“, piše u publikaciji.

Na primer, fondacija Bill & Melinda Gejts i Vellcome Trust sa sedištem u Velikoj Britaniji obezbeđuju 300 miliona dolara Koaliciji za inovacije, u pripremi za epidemiju, koja je pomogla u oblikovanju Covak programa za isporuku vakcina zemljama, sa niskim i srednjim prihodima.

Kao što je Gejts rekao, svetski prioriteti su „čudni“, sa filantropima i vladama bogatih zemalja, koje imaju zadatak da se bore protiv nejednakosti, u vezi sa vakcinama.

On je dodao da bi veliki deo inovacija za pripremu za buduću pandemiju takođe mogao biti koristan u rešavanju postojećih globalnih zdravstvenih izazova, kao što su vakcina protiv HIV-a i efikasnije vakcine protiv tuberkuloze i malarije.

Gejts je ranije rekao da će broj zaraženih korona virusom opasti nakon talasa omikronskog soja, COVID-19 će se tretirati kao sezonski grip.

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Svaka sledeća generacija gora od prethodne, kako to zaustaviti?

Zašto niko u Srbiji ne govori o tome da nam je svaka generacija dece gora …