GRADONAČELNIK: Pecanje na ledu vodi do prostitucije… – VIDEO

Gradonačelnik Hadsona, Ohajo, sugerisao je da bi dozvoljavanje ljudima da postave ledene barake za pecanje, moglo na neki način dovesti do prostitucije, tokom sastanka gradskog veća u utorak.

Gradsko veće Hadsona u Ohaju raspravljalo je o tome da li bi pecanje na ledu, trebalo dozvoliti u javnim parkovima, a zvaničnici su raspravljali o raznim opasnostima, koje bi mogle proizaći iz te prakse.

Dok su neki izrazili zabrinutost da ljudi propadaju kroz led, tvrdeći da bi dopuštanje razonode moglo dodatno opteretiti bolničare, policiju i vatrogasce, gradonačelnik Kreg Šubert je sugerisao da bi pecanje na ledu moglo da dovede, do potpuno drugačijeg problema – prostitucije.

„Da li se neko vraća sledeće godine i kaže da želim ledenu kolibu u parku Hadson Springs na Ks vremenski period?“ upitao je Šubert u video snimku sastanka, koji je od tada postao viralan.

„A ako onda dozvolite pecanje na ledu sa barakama, onda to dovodi do drugog problema.

Prostitucija.

Sada ste uključili šefa policije i policijsku upravu.”

Posle nekoliko trenutaka zaprepašćene tišine i vidljive zbunjenosti njegovih kolega, gradonačelnik je dodao: „Samo podaci, koje treba razmotriti.

„U redu“, rekao je predsednik Gradskog veća Kris Foster, ne osećajući potrebu da dalje dovodi u pitanje gradonačelnikov komentar.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Šubert je kasnije pojasnio svoj stav u pismu, koje je poslato lokalnoj novinskoj stanici, rekavši: „Moj komentar o pecanju na ledu, dozvoljavanju baraka na jezerima i prostituciji proizilazi iz mog iskustva, kao bivšeg televizijskog reportera, koji pokriva agencije za sprovođenje zakona, koje su izvršio hapšenje, zbog dela prostitucije u barakama za pecanje na ledu.

Kada se raspravlja o predloženim zakonima, mudro je razgovarati o potencijalnim, neželjenim posledicama.

Moja izjava je bila da prosvetlim savet da buduće dozvole za ledene barake, mogu dovesti do drugih pitanja.”

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Denver vs Lejkersi 10 : 0! – VIDEO

Centar Denvera Nikola Jokić izjavio je, posle pobede nad Lejkersima u drugom meču plej-ofa, da …