Vučić: Promenili ploču kada su shvatili da je proizvođač parizera Miroslav Mišković

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prilikom gostovanja na Pinku komentarisao je pisanje Danasa, ovaj put tekst „Građani i dalje delikates kupuju samo na grame“.

Govoreći o proizvodima po „Boljoj ceni“ i reakcijama na niže cene parizera, naglasio je da je parizer dobar, te da ga je u mladosti jeo gotovo svaki dan dok se bavio sportom.

„Parizer sam jeo kao dečak bukvalno svaki dan. Majka i otac nam ostave nešto malo novca i brat i ja pola hleba podelimo na četvrtine, kad ima za majonez ima, al uvek je bila neka salama, koja je bila mnogo lošijeg kvaliteta nego ova danas“, pojasnio je predsednik.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

S tim u vezi, osvrnuo se i na pisanje Danasa, na dan kada je akcija „Bolja cena – cena za narod“ stupila na snagu.

„Prvi dan je bilo – taj odvratni parizer neće niko da jede. To ni kučići neće da jedu.

A, onda sam našao sutradan kako su promenili ploču, kad su shvatili da je proizvođač baš tog parizera Miroslav Mišković, koji je valjda njihov veliki prijatelj.

A onda su stavili naslov – „Građani i dalje delikates kupuju samo na grame“. Odjednom je to od hrane za kučiće postao delikates“, kazao je Vučić.

Podsećanja radi, taj dan red ispred delikatesa u Idei u centru Beograda bio je jer su građani kupovali više vrsta drugih proizvoda na gram.

„Parizer je i pre sniženja bio jeftin, kao i ostale namirnice niskog kvaliteta proizvođača koji daju sniženje.

Pre ću da kupim 200 grama pečenice, pa koliko se zasitimo, nego da se trujemo sa kilogram parizera“, kazao je za Danas tada stariji kupac u Idei.

Da slično razmišlja i većina građana potvrdila je radnica na delikatesu, koja je pojasnila da za jeftiniji parizer niko ni ne pita, te da ovu namirnicu retko ko kupuje kao i do tog momenta.

Danas

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži Vkontakte

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Senzacionalan snimak Rusa koji “omlaćuje” dron, džakom krompira! – VIDEO

Nesvakidašnja scena zabeležena je na frontu u Ukrajini kada se ruski vojnik poslužio vrećom krompira …