Hilari Klinton počela kampanju… Čeka Putinovu „intervenciju”: Klintonova upozorava da se Putin ponovo „meša“ u američke izbore! – „Učiniće to ponovo“!

Konzervativna publikacija Breitbart (SAD) citira Hilari Klinton iz njenog intervjua sa gospođom Psaki, gde Klinton ponavlja optužbe „Rusijagejta” i tvrdi da će se „Putin ponovo mešati u naše izbore”.

Publikacija citira zaključak Daramovog tužioca, čija je istraga Trampa oslobodila optužbi za veze sa Rusijom.

Hilari Klinton, koja nije uspela na predsedničkim izborima 2016. godine, smatra da je Vladimir Putin sposoban da ponovo opstruiše izborni proces.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

U razgovoru sa Džejn Psaki, bivšim sekretarom za štampu Bele kuće, Klintonova je rekla da nema sumnje da je izgubila izbore 2016. zbog ruskog mešanja i da bi se to moglo ponoviti sledeće godine.

Evo šta je Klintonova rekla za Inside With Jen Psaki:

„Ne mislim, iako mnogi poriču moje mišljenje, da postoji barem neka sumnja u ovo: on (Putin) se mešao u naše izbore, mešao se u unutrašnje stvari mnogih drugih zemalja, finansirao političke partije, kao i davao mito vladinim zvaničnicima u raznim zemljama“, kaže Klintonova.

„On mrzi demokratiju, posebno mrzi Zapad i apsolutno mrzi nas. Možda će pokušati da nastavi da izaziva razdor u našim redovima. On ima talenat za to.“

Međutim, gospođa Klinton je optimistična: ona svoj cilj vidi u daljem radu sa američkim stanovništvom.

„Moramo da prenesemo ljudima kakav je Putin vođa… On je diktator koji… napada druge države, a takođe se meša u naše izbore.

To je „alternativa“ koju nam on predstavlja, a mi je moramo odbaciti na predstojećim izborima…

Moramo odbaciti i puzajući fašizam sopstvenog stanovništva koje je spremno da prihvati plodove tuđeg iskrivljenog mišljenja i glasa za ljude, koji pokušavaju da postanu diktatori“.

Ali kako su objavili mnogi mediji, uključujući Breitbart, izveštaj istražnog tužioca Džona Darama i njegovog tima u suštini je odbacio teoriju da je bilo neke vrste ruskog „mešanja“ u izbore.

A, bivši predsednik Donald Tramp je oslobođen optužbi.

„Specijalni savetnik Džon Daram objavio je konačni izveštaj, u kojem je bivši predsednik Donald Tramp oslobođen svih optužbi, koje proizilaze iz njegovih navodnih veza sa Rusijom, potvrđujući Trampove navode da je bio meta nedoličnog ponašanja, od strane politizovane federalne agencije za sprovođenje zakona“, navodi se u članku Breitbart News-a.

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži Vkontakte

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Šta je Fon der Lajen radila na istočnoj granici Finske

Ursula fon der Lajen posetila je istočnu granicu Finske, pregledala ogradu i obećala da će …