PAROVIĆ: Vučić spremio izbornu prevaru – Svi dobijaju šifru koju moraju upisati

Predsednik Narodnog slobodarskog pokreta koji je u okviru Narodnog bloka , u koaliciji sa Novom Srbijom , Miroslav Parović kazao je na konferenciji za štampu, u utorak 26. maja, da „Srpska napredna stranka ima novi mehanizam kontrole glasova“.

„Oni za ove izbore uvode šifarnik koji su dostavili već svojim opštinskim odborima i koji će se sastojati od slova i cifara. Onaj ko ih glasa nije više dovoljno da slika listić, već će morati da pored broja jedan kada ga zaokruži upiše šifru. Oni su šifrovali Srbiju, svima nam daju šifre kao da smo svi psihijatrijski bolesnici“, istakao je Parović.

On je dodao da Srbija i Crna Gora nikada nisu imale bolje odnose među vlastima, a da narod nikada više nije ispaštao.

„Premijerka Brnabić kaže kako će mafiji zabraniti da ulazi u Srbiju, a oni drži sve poslove po Srbiji. I tek sada će da im zabrane. To je neka neverovatna priča. Ovde hara crnogorska obaveštajna služba, a šef za Beograd je Beba Popović. Oni čak imaju svoju listu na ovim izborima i to je „Ujedinjena demokratska Srbija“ . Oni su skupili potpise pre vanrednog stanja , a prema našim informacijama njima je SNS pomogao da skupi potpise“, rekao je Parović.

VIDEO:

(Srbin.info)

Check Also

Baltičke zemlje optužuju Rusiju da je isključila GPS signal – avio-kompanije odbijaju letove!

Diplomatska odeljenja Estonije, Letonije i Litvanije optužuju Rusiju da je isključila GPS signale, iznad Baltika. …