ŠOK TVRDNJE: Vučić je potpisao u Vašingtonu da svi građani Srbije dobiju po 1.000 dolara – VIDEO

Mlađan Đorđević iz pokreta “Oslobođenja” otkriva da je prema sporazumu u Vašingtonu svaki građanin Srbije (uključujući i KiM) trebalo da dobije po 1.000 dolara kao pomoć od SAD, ali je naša vlast tu pomoć preusmerila.

“Trampu je odgovaralo da zbog izbora u Americi i srpskih glasova učini gest dobre volje i da svaki građanin Srbije uključujući KiM, dobije po hiljadu dolara.

Ali, žuti Siniša Mali je shvatio da može da se lepo ugradi i predložio da se taj novac podeli kroz investicije koje će ustvari biti krediti, a u tome će učestvovati njihove firme preko kojih će se ugraditi.

Mali je deo žute mafije u SNS-u poput Vesića, Trivanke i drugih. Tako su građani Srbije oštećeni za po 1.000 dolara od Trampa”, zaključuje Đorđević dok pokazuje naslovne stranice režimskih medija koji su “na sva zvona” pre nekoliko dana najavili tu pomoć građanima Srbije od strane SAD.

“Napravili su toliko budalaština sda tim sporazumom i posvađali nas sa celim svetom, ugrozili živote naših vojnika u Libanu proglašenjem Hezbolaha za terorističku organizaciju, izdali su i Kinu i Rusiju, pregovarali sa Kosovom bez zvezdice.

Ni sami nisu znali šta potpisuju, tragično je da mi ne radimo godinu dana na otpriznavanju, a Kosovo može da lobira i traži za godinu dana prijem u međunarodne organizacije.

Potpisivanjem Briselskog sporazuma Vučić je praktično izdao Kosovo, zato je i doveden na vlast i sada taj posao treba da odradi do kraja”.

Budući da dobro poznajete prilike u Rusiji, kako komentarišete poruku Zaharove upućenu Vučiću? “Poruka Maše Zaharove je poruka ruske države, a ne njena.

Vučić je reagovao radikalski, uvredio i nju, ali i Putina i Lavrova rekavši da su prosti i oni koji su je postavili.

U medijima Rusija se komentariše da jer ovo izdaja Rusije, ja dugo pričam da Vučić vodi istu politiku kao Milo jer je njegov đak, koristi Rusiju za domaću upotrebu oko izbora, a suštinski vodi zemlju ka Nato, priznanju Kosova i uvođenju sankcija Rusiji.

Rusi odavno ne veruju Vučiću, umesto njega brane Rezoluciju 1244, poštuju srpski narod i SPC, ne može on da pokvari odnose sa Rusijom.

Po kom pravu Amerika učestvuje u pregovorima oko Kosova? Rusija se nudila mnogo puta da učestvuje u razgovorima i nikad je Srbija nije pozvala.

Dovodimo u pitanje Turski tok, Hezbolah je saradnik Rusije u Siriji a mi ih proglasili teroristima, izvozili smo mine za Siriju i Ukrajinu koji su ubijale Ruse, da ne govorim o aferi špijun i o optužbama da Rusija organizuje proteste protiv Vučića, dok visoki funckcioneri SNS i Nato analitičari na režimskim televizijama svaki dan vređaju Risiju.

U Crnoj Gori su se dogodile velike političke promene. “Milo Đukanović je faktički završio političku karijeru, radi se o kriminalcu koji je 30 godina vladao C. Gorom, nadam se da će izaći pred lice pravde.

Vučić misli da u Srbiji radi isto što i Milo u CG, a Tači-Haradinaj-Rama-Vučić glavna osovina koja kontroliše narko puteve kroz Balkan, trgovinu oružjem i sve mafijaške poslove.

Kupuju vlast odrađujući ono što Zapad traži. Narod Srbije mora da oslobodi Srbiju i pruži otpor izdajničkom i lopovskom režimu.

Više od 80 odsto Srba je saglasno sa politikom očuvanja Kosmeta, nije za ulazak u Nato već za saradnju sa Rusijom. To je volja naroda.

Država nam je zarobljena od strane mafije, moramo je osloboditi i ostvariti narodnu volju”, ističe Mlađan Đorđević.

VIDEO:

(Srbin.info)

Check Also

Zašto će zaplena ruske imovine biti poklon za Kinu

Ako postoji konačna crvena linija u tekućem rusko-ukrajinskom sukobu, to je status i položaj imovine …