Jeziva sudbina koja nas čeka a ne sumnjamo: Evo šta će biti sa onima koji se ne povinuju obaveznoj vakcinaciji

Isti IBM koji se udružio sa nacistima tokom Drugog svetskog rata, sada se udružuje sa Modernom radi uvođenja vakcina pasoša

Kada se zlo prihvati kao normalno, kada se pravda ne zadovolji na pravi način, istorija na kraju ima način da se ponovi, podstičući to zlo da ponovo ispliva na površinu. 

International Business Machines Corporation (IBM), američka multinacionalna tehnološka kompanija, sada se udružuje sa Modernom, eksperimentalnim proizvođačem mRNA vakcina.

Ova dva entiteta rade na vakcina pasošu koji koristi veštačku inteligenciju za praćenje primene vakcine u realnom vremenu, sa krajnjim ciljem povinovanju vakcinaciji.

Partnerstvo nastoji da kontroliše živote svih, počevši od građana Njujorka, kojima će uskoro biti potrebna digitalna zdravstvena propusnica za putovanje, rad i prisustvo na određenim događajima.

Nova IBM tehnologija preti da će isključiti svakoga ko svoje telo ne podvrgne genetskim eksperimentima Moderne i podlegne zahtevima svemoćne industrije vakcina. 

IBM-ova strašna istorija pomaganja Adolfu Hitleru u sprovođenju holokausta

IBM, sa sedištem u Njujorku, posluje u preko 170 zemalja. Kompanija je osnovana 1911. godine i ima neslavnu istoriju partnerstva sa genocidnim nacijama koje su zlostavljale, ubijale i uništavale ljude u medicinskim eksperimentima (uključujući eksperimente sa vakcinama). Danas IBM radi na protivzakonitom sistemu vakcina pasoša koji diskriminiše i isključuje svakoga ko se ne povinuje medicinskim eksperimentima.

IBM je osnovao Tomas J. Votson pod imenom Computing-Tabulating-Recording Company. Votson je iskoristio tehnologiju zvanu mašina za tabelarno prikazivanje, koja je postala izuzetno važan alat za obradu podataka za vlade i preduzeća širom sveta.

Votson se na kraju sastao sa Adolfom Hitlerom, nakon što je Hitler postao kancelar Nemačke 1933. Votson, koji je u to vreme bio predsednik međunarodne privredne komore, seo je s Hitlerom i prodao mu tehnologiju tabelarnog prikazivanja koja je korišćena kao pomoć u sprovođenju Holokausta.

Votson nikada nije morao da odgovara za svoju ulogu u Holokaustu. Bio je na čelu kompanije narednih četrdeset godina pre nego što ju je predao sinu T.J. Votson, Jr.

IBM gradi tehnologiju za vakcina pasoše za praćenje, diskriminaciju, prisiljavanje i porobljavanje čovečanstva

Danas IBM gradi tehnologiju praćenja ljudi koja ograničava ljudske slobode ukoliko se ne pridržavaju svih inokulacija koje su kompanije za proizvodnju vakcina planirale za ljude.

Trenutno Moderna radi na novim ažuriranjima mRNK za ljude koji su već dobili prve dve doze eksperimentalne mRNK. Pod sistemom vakcina pasoša, ove nove verzije moraće da se kupuju svake godine da biste putovali i generalno, normalno živeli. 

 Sila i prinuda su javni, koliko god nametljivi i nasilni mogu biti. Psihopate koji žele da manipulišu ljudskim genetskim kodom takođe žele da stvore društvo koje se podudara sa njihovom voljom. Hoće li ovog puta postojati savezničke sile koje će se suprotstaviti ovim kršenjima ljudskih prava?

Borba.info

Izvori:

MintPressNews.com

HBR.org

IBM.com

ABC13.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com 

Check Also

NLO primećen prilikom sletanja Bajdenovog aviona, na aerodrom u Los Anđelesu!

Dvojica posmatrača aviona odlučila su da prate let aviona američkog predsednika Džoa Bajdena, na nebu …