Palma: U zatvor – ili Marinika Tepić ili ja

Predsednik JS i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je da se jutros samoinicijativno javio u Više javno tužilaštvo u Jagodini povodom optužbi Marinike Tepić za podvođenje žena i maloletnica u Jagodini i ponovio da su netačni svi njeni navodi.

Marković je na pres konferenciji u Jagodini rekao da je Tepićeva u jučerašnjem obraćanju medijima sakrila „zaštićenog svedoka“, čije je fotografije pokazao, i za kojeg tvrdi da je upao nasilno u RTS, što, kaže, govori da se radi o čoveku koji se ne plaši.

Analitzirajući fotografije koje su prezentovane, rekao je da se na tim slikama vidi čovek koji je sve lagao o njemu, „u istom džemperu na dva događaja“.

„Jedan je kada je snimljen kako laže o meni, a drugi događaj u istom džemperu je bio na jučerašnjoj proslavi dve godine postojanja partije Dragana Đilasa. Na sledećoj slici vidite tog čoveka prilikom nasilnog upada u RTS, a sledeća slika je sa Vukom Jeremićem, pošto je prvo bio u njegovoj partiji, a onda je prešao kod Đilasa“, naveo je Marković.

Marković je rekao i da je jutros bio u Višem tužilaštvu i da traži da se ispitaju svi navodi Tepićeve i tog muškarca, dodajući da oni treba da objasne sve što su naveli.

„Odgovorno tvrdim da je sve čista laž. Zbog ovoga neko mora u zatvor, ili Marinika Tepić ili ja. U zatvor će ići onaj ko laže. Marinika Tepić će morati sve da dokaže“, rekao je Marković.

On je naveo i da će većina žena zaposlenih u javnom sektoru u Jagodini tužiti Tepićevu, jer je rekla kako te žene dobiju njegov broj telefona, pa se jave za druženje.

U tome vidi pokušaj da se devalvira sve što je radio u Jagodini od 2004. godine i da ga „uvaljaju u blato“.

„Osuđujem sve one koji se tako odnose prema deci i maloletnim licima“, dodao je Marković.

Zamolio je, kaže, tužilaštvo da ubrza proces, jer je javnost uznemirena, te da očekuje da već od sutra krene istražni postupak i da se brzo završi, prenosi Tanjug.

Check Also

Bošnjačka vojna industrija utrostručila proizvodnju, naoružavajući Izrael!

Navodno štiteći bosanske muslimane, Zapad želi da prikrije očigledan genicid, nad slobodarskim i hrabrim Palestincima. …