Pet dana ni traga, od porodice Đokić iz Aleksinca!

Porodica, rodbina i komšije su u šoku zbog nestanka tročlane porodice, za koju kažu da je veoma „složna“.

Već pet dana nema informacija o tročlanoj porodici Đokić iz Aleksinca, supružnicima Goranu (57) i Gordani (56) i njihovoj ćerki Lidiji (25), a u Policijskoj upravi u Nišu su rekli da potraga i dalje traje i da policija čini sve kako bi pronašla nestale osobe.

Đokići su nestali u noći izmedju nedelje i ponedeljka, prilikom povratka iz aleksinačkog sela Moravac u kojem su proveli nedelju, pošto tamo živi Goranova majka, a prema navodima policije njihov nestanak prijavljen je u utorak.

Njihov folksvagen pasat poslednji put su nešto posle ponoći zabeležile kamere jedne auto-perionice nadomak Aleksinca, ali oni se u svoj stan nisu vratili.

Za Goranom, Gordanom i Lidijom policija traga i uz pomoć helikoptera, a u potragu su se u toku jučerašnjeg dana uključili i ronioci koji su sonarom pretraživali Bovansko jezero.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

U slučaju da sonar detektuje nešto neobično u vodi, ronioci će zaroniti u vodu ali za sada se to nije dogodilo.

Porodica, rodbina i komšije su u šoku zbog nestanka tročlane porodice, za koju kažu da je veoma „složna“.

U potrazi za tragovima koji bi mogli da daju odgovor na pitanje šta se dogodilo sa Đokićima, policija je u prisustvu najbliže rodbine ušla obila i ušla u njihov stan, medjutim, tamo nije pronašla ništa neobično.

Rođaci su u utorak prijavili nestanak tročlane porodice nakon što im se niko od njih nije javljao na mobilni telefon i nakon što su videli da menjačnicu, čiji su vlasnici nisu otvorili ni u ponedeljak, ni u utorak.

Policija je pozvala gradjane da se, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o porodici obrate najbližoj policijskoj stanici ili na telefone 192 i 018/522-982.

N1

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Rusija će zadržati dotok gasa, ka evropskoj zemlji, koja nema izlaz na more!

Gasprom kaže da neće smanjiti isporuke Moldaviji preko Ukrajine. Ruski energetski gigant Gasprom saopštio je …