Ne mogu da radim od ovih što protestvuju protiv Rio Tinta

“Što se tiče njegovog retoričkog pitanja voditelju: ‘Zašto Vama Rokfeler nije prebacio novac a nekom drugom jeste’.

Savo Manojlović iz organizacije Kreni-promeni reagovao je na večerašnji intervju predsednika Srbije Aleksandra Vučića navodeći da je srpski šef države pomerio ceremoniju odlikovanja iz Predsedništva Srbije u Palatu Srbija, a da se “sada sam junači na TV Tanjug”.

Manojlović za Nova.rs navodi da je predsednik Srbije po prvi put u istoriji do poslednjeg momenta krio kada i gde će biti dodela odlikovanja do te mere da ni, kako kaže, novinari nisu znali.

„Kmečao je bliskom krugu saradnika kako mu je upropašćen šou sa Džonijem Depom i da je više poznatih bilo u kampu, nego na njegovoj dodeli ordenja.

Sad se sam junači na Tanjug TV. Heroj“, rekao je Manojlović za naš portal.

“Što se tiče njegovog retoričkog pitanja voditelju: ‘Zašto Vama Rokfeler nije prebacio novac, a nekom drugom jeste’.

Citirao bih staru srpsku poslovicu: ‘Bolje uzeti novac na projektu od Rokfelera, nego srpski novac davati Klintovima‘, rekao je Manojlović.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tokom večerašnjeg gostovanja na TV Tanjug govorio i o protestima ispred zgrade Predsedništva Srbije navodeći da zbog njih “ne može da radi i da piše, pa mora da ide u drugi deo zgrade”.

“Jedan dan mi dođu sa nekim vuvuzelama, to tačno da ne možete ništa da pišete i da ne možete ništa da radite, a onda moram da promenim kancelariju i odem na drugi kraj zgrade da bih pisao”, jadao se predsednik Srbije u televizijskom intervjuu.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Ova “remetilačka” aktivnost demonstranata se ne završava samo na tome.

“Onda dođu sa nekim specijalnim trubama, pa onda jedan dođe i donese neki veliki zvučnik ogromne snage i onda pušta svoje telefonske razgovore sa nekim iz inostranstva.

Ne znam šta da vam kažem, tek toliko da ne možete ništa da radite.

Svaki dan to imate, onda neki donesu neke čegrtaljke. Sve je to demokratija i sve je to u redu”, zaključio je predsednik Srbije.

Nova s

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Šef KGB-a: Spremaju napad iz Litvanije!

Na teritoriji Ukrajine ukupno je do 1.000 militanata prošlo različite faze obuke, koji treba da …