RASULO: Počelo osipanje Milove stranke, politički potres u Herceg Novom

Odbornica DPS u hercegnovskom parlamentu, Nada Karadžić, saopštila je da od danas nije član ove partije.

– Ovim saopštenjem, ja Nada Karadžić, obaveštavam OO DPS Herceg Novi, da kao dugogodišnji član ove partije i kao osoba koja je svojim radom i dostojanstvenim ponašanjem afirmisala ideje partije, od danas nisam član DPS.

Odbornički mandat koji mi pripada, zadržavam do kraja mandata hercegnovskog lokalnog parlamenta, u kome ću delovati kao samostalna odbornica. Ovaj moj lični čin donešen je mnogo ranije iz razloga koji je poznat većini članova OO.

Partija koju sam smatrala svojom, zahvaljujući grupi pojedinaca iz ovog Odbora nije uvažavala moj profesionalni rad kao direktora Muzičke škole, čijoj sam afirmaciji doprinela, a njeni rezultati poznati kako u Crnoj Gori, tako i regionu i šire.

Zbog nekorektnog postupka prema meni nisam prisustvovala ni sednicama OO od početka ove godine kao ni skupštinskim zasedanjima, čime sam jednim delom nagovestila ovu moju odluku, ali zbog parlamentarnih izbora, a u cilju toga da ne bih negativno uticala na kampaniju, saopštavam je sada – navela je Karadžić.

Check Also

Berbokova: Nemačka ne može da prihvati, da Kina uspostavlja bliže odnose sa Rusijom!

Nemačka ministarka inostranih poslova Analena Berbok izjavila je danas da Nemačka, ne može da prihvati …