Istaknuti naučnik izneo zapanjujuće tvrdnje: Još 2012. Nemci su predvideli da će se desiti ova kriza – VIDEO

Prof. dr Volter Fajt, istaknuti naučnik i uspešni pisac koji svojim predavanjima oduševljava ljude širom sveta, ponudio je mogući odgovor na mnogo pitanja, i predstavio gledaocima sadržaj dokumenta nemačke vlade iz 2012, koji izgleda kao nacrt pandemije korona virusa.

Dr Fajt je istakao da postoji mnogo knjiga i naročito filmova koju su „pripremali“ čovečanstvo na sve što danas preživljavamo, tako da je i olako prihvatamo sve zakone koji se donose, trudeći se da budemo oprezni i odgovorni. On ističe i da je Nemačka već donela značajne mere u smislu restrikcije ljudskih prava, slobode udruživanja i td…

Podsetio je da su nemački Institut za naučna istraživanja i društvenu politiku i dr Volfgang Vodarg, ekspert u oblastima epidemiologije i respiratornih bolesti, izrazili čuđenje zbog načina na koji se korona virus tretira i posebnih mera koje se preduzimaju.

Zvanični dokument Bundestag, objavljen 2013, br. 17/12051 tiče se mogućih epidemija i katastrofa, i daje preporuke kako država da reaguje na to.

VIDEO:

„Ovaj dokument“, ističe dr Fajt, liči na „obrazac onoga što se dešava u svetu, on odslikava ovo stanje, liči na scenario“, baš kao što su, po njemu, i brojni filmovi – scenariji mogućih ishoda događaja. Ističe da je veoma simptomatično to što se procene trajanja pandemije, perioda inkubacije, kao i broja žrtava koje je javno iznela kancelarka Merkel – podudaraju sa procenama u navedenom dokumentu, starom – 8 godina.

Dokument, naravno, predviđa i štetu koja će nastati usled pandemije, sa posebnim osvrtom na sve privredne grane. Takođe, razmatra se i uticaj na životnu sredinu i ljudski rod.

Kada je reč o životnoj sredini i kulturnom nasleđu – štete neće biti. U dokumentu se navodi da će privreda biti na velikom udaru, što ne znači da će stradati krupne kompanije. Naprotiv, uništenje očekuje male privrednike – bilo koji sitan, privatni biznis neće moći da opstane.

Predviđa se da neće biti ugroženi proizvođači nafte, električne energije, zaposleni u oblasti telekomunikacija, informative, nesmetano će raditi banke i berze… Ali, turizam i vazdušni saobraćaj će – praktično nestati!!! Automobili će postati osnovno prevozno sredstvo, budući da će vozila javnog prevoza biti tretirana kao potencijalna mesta prenošenja virusa.

Ipak, najveće posledice tvrdi Fajt nastaće po ljudski rod, po svet – onakav kakav poznajemo. Predviđaju se nemiri, neredi, građanska neposlušnost, velike političke i psihološke raznolikosti.

Dokument obiluje fascinantnim detaljima. Na primer, predviđa se da će svet pogoditi Modi-SARS korona virus – Kovi. Takođe, da će se početi u februaru, te da će se iz Azije „preseliti“ u Severnu Ameriku i Evropu. Kao i da će posledice biti velike, i pogoditi čitav svet.

Posebno se tretira pitanje mera koje će biti preduzete, i na prvom mestu je, logično – karantin. A naročito – samoizolacija. Interesantno je da se u dokumentu ističe da će se različite zemlje na različite načine odnositi prema virusu, boriti sa njim, pa će i posledice biti različite.

Dokument predviđa i mere koje će dovesti do suzbijanja osnovnih ljudskih prava i sloboda, uključujući i pravo na privatnost u vlastitom domu!!! Posledice, u smislu društvenog života, biće astronomske.

„Drugim rečima, život će se potpuno promeniti, bar na par godina“, ocenjuje Fajt.

Usled bolesti doći će i do smanjenja proizvodnje hrane, što će svakako naterati ljude na drugačiji model življenja. Novca će možda i biti, ali čemu služi novac ako su rafovi prazni. A, predviđa se udar i na pravosudni sistem, budući da bi zbog kontrole broja ljudi na malom prostoru „valjalo“ ukinuti porotu. Tako da bi, u perspektivi, jedan čovek-sudija samostalno donosio odluku šta je zakonito, a šta ne.

Oslanjajući se na vlastito iskustvo, te na ponašanje populističkih političara i brojnu literaturu, dr Fajt smatra da se mogu steći svi uslovi koji bi doveli do nove revolucije, slične onoj u Francuskoj.

Zakoni će zadirati u naše kuće, određivati gde, kada i sa kim možemo da budemo…

„Ovaj dokument je nacrt koji se doslovce prati“, zaključio je Fajt.

Posebno se osvrnuo na mogućnost da neke zemlje, zarad poštovanja mera protiv korone, uvedu i Vojni sud, koji je čak i iznad Ustava. Analizirao je i uticaj istaknutih političara-poštovalaca Noinih zakona (Noahidskih kodeksa), kao i posledice do kojih bi doveli njihova implementacija i izdizanje na nivo – pravila življenja.

Zakone ljudske treba poštovati, sve dok ne budu ugroženi zakoni Božiji, smatra dr Fajt. A, po svemu sudeći, to bi se moglo desiti. A onda i ljudski rod, konačno, trebao bi da se pokaže u pravom svetlu, sačuva veru i svet koji poznaje, i kakav voli.

(in4s)

Check Also

Dejli mejl: Naučnici rešili misteriju čuvene crkve Đavolje pećine

Naučnici iz Finske uspeli su da razotkriju misteriju čuvene pećine Pirunkirkko, koja se naziva i …