Boško Obradović: Hašenje Belivuka i ekipe počelo posle šamara Vučićevom sinu

Lider pokreta Dveri Boško Obradović danas je na konferenciji za novinare izjavio da se prava istina o uhapšenoj kriminalnoj grupi na čelu sa Veljkom Belivukom krije u vrhu SNS, koji ih je, kako je naveo, po dolasku na vlast instalirao na važne pozicije u policijskim i kriminalnim strukturama.

Obradović je u više navrata pomenuo i Danila Vučića, sina predsednika Srbije, posle čega je na zvaničnom Tviter nalogu SNS reagovala Vladanka Malović, šefica Informativne službe naprednjaka, iznoseći niz uvreda na njegov račun.

Predsednik Dveri danas je rekao da je SNS postavio Dijanu Hrkalović na političku poziciju državnog sekretara MUP-a Srbije i da je ona bila desna ruka bivšeg ministra policije Nebojše Stefanovića.

“SNS je instalirala Aleksandra Stankovića, zvanog Sale Mutavi, za vođu navijača FK Partizan, a politički postavljeni funkcioneri kluba su im omogućili korišćenje prostorija na nekadašnjem stadionu JNA. Stankovićeva grupa, čiji je Veljko Belivuk bio desna ruka, dobijala je od vrha policije i SNS slobodu bavljenja kriminalom, a zauzvrat je imala zadatak da spreči skandiranje protiv vlasti sa južne tribine, da učestvuje u zastrašivanju građana na lokalnim izborima širom Srbije i da obezbeđuje inauguraciju predsednika Vučića ispred Narodne skupštine 2017. godine, kao i druge skupove SNS”, naveo je Obradović.

On je potom dodao i da je više članova ove kriminalne grupe viđano  društvu sa sinom predsednika SNS, a kao jedan od primera naveo je i zajedničko gledanje utakmica na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Rusiji.

“Da li je moguće da službe bezbednosti koje su obezbeđivale ovo zaštićeno lice nisu znale sa kim se on druži i da to nije znao njegov otac? To nije moguće. Jedini odgovor je da su oni to odlično znali i da to za njih tada nije bilo sporno zato što je ova kriminalna grupa bila u okviru SNS. Isto važi i za Direkciju policije i njenog direktora Vladimira Rebića, redovnog gledaoca utakmica FK Partizan koje je često posmatrao u društvu Veljka Belivuka”, rekao je Obradović.

On je potom ponovo pomenuo sina predsednika države.

“Da li je bilo potrebno da Velja Nevolja u nekom zajedničkom društvu opali šamar Danilu Vučiću, kako se priča u beogradskim krugovima, da bi tek tada krenula policijska operacija protiv njega i njegovih saradnika? Da li bi ova kriminalna grupa, da toga nije bilo, još uvek uživala zaštitu vrha države? I ono najopasnije pitanje: da li su službe bezbednosti znale za sve kriminalne aktivnosti ove grupe, pa i najteža i najsvirepija ubistva, ali im je sve to tolerisano dok su bili deo SNS i dok su radili ono što im se kaže”, rekao je Obradović.

Na ove navode Obradovića reagovala je Vladanka Malović, šefica Informativne službe SNS, i to preko zvaničnog Tviter naloga SNS.

“Tvoju decu niko ne pominje, niti zna kako se zovu, ni koliko godina imaju. A to šta sve lažeš o Danilu je poseban nivo i političkog i ljudskog mulja u kom smrdiš, bedo fašistička”, napisala je Malović obraćajući se lideru Dveri.

Ona je potom navela i da je Obradović danas definitivno zaslužio namenjenu mu titulu “odanog mafijaškog lažljivog kera”.

“Umesto što sada cmizdriš, reci ako smeš – ko ti je dao nalog da od Vučićevog sina praviš pokretnu metu”, dodala je Malović.

Ona je napisala da to potpuno razume to što niko od novinara “ne želi da bude u istoj prostoriji” u kojoj je on.

“Teško je udisati isti vazduh sa takvim bolesnim fašistom. Što lažeš da je Belivuk šamarao Danila, bedniče”, navela je šefica Informativne službe SNS.

(Nova.rs)

Check Also

Poljska odbila Ukrajinu: “Ne damo Patriote”!

Poljsko Ministarstvo odbrane odbilo ideju Ukrajine da bi poljski sistemi PVO, uključujući protivraketni sistem “Patriot” …