Ovo što danas imamo planirano je odavno: Rotšildi su ovu krizu predvideli još 2015. – EVO KAKO SU ZNALI

Čitava „kovidiokratija“ je maskenbal i simulacija koju su dugo pripremali Svetska banka / MMF / Rotšildi / Svetski ekonomski forum (u osnovi svetska „elita“, 0,1%) uključujući i partnerstvo sa Rokfelerom, a za ove tvrdnje postoje i dokazi. 

U 2015. godini, Ričard Rotšild je sa holandskom vladinom organizacijom patentirao „Sistem i metod za ispitivanje virusa COVID-19“.

Uviđate li nelogičnosti? U 2015., četiri godine pre nego što je bolest uopšte postojala – razvijena je metoda ispitivanja za COVID-19. 

Obezbeđen je metod za prikupljanje i prenos biometrijskih podataka (npr. vitalnih znakova) korisnika, pri čemu se podaci analiziraju kako bi se utvrdilo da li korisnik boluje od virusne infekcije, kao što je COVID-19.

Metoda uključuje upotrebu pulsnog oksimetra za postizanje najmanje procentualnog zasićenja pulsa i krvi kiseonikom, koji se bežično prenosi na pametni telefon.

Da bi se osiguralo da su podaci tačni, akcelerometar unutar pametnog telefona koristi se za merenje kretanja pametnog telefona, odnosno korisnika.

Jednom kada se prikupe tačni podaci, oni se otpremaju u oblak, gde se podaci koriste (sami ili zajedno sa drugim vitalnim znacima) da bi se utvrdilo da li korisnik boluje od virusne infekcije, kao što je COVID-19.

U zavisnosti od specifičnih zahteva, podaci se mogu koristiti za upozoravanje medicinskog osoblja i preduzimanje odgovarajućih radnji.

Metod je stvoren i ažuriran pre nekoliko godina, ali je u planu bilo da bude objavljen u septembru 2020., što je dovoljan dokaz da su 2015. znali šta će se dogoditi u septembru 2020. godine!

Pa kako je gospodin Ričard Rotšild znao da stvori sistem i metod za ispitivanje bolesti koja nije postojala i da tačno zna kako će se bolest zvati, uključujući godinu u kojoj će bolest biti otkrivena?

Na još jednu važnu činjenicu ukazuju podaci Svetskog integrisanog trgovinskog rešenja: „2017. i 2018. godine – dve godine pre COVID-19 – stotine miliona kompleta za testiranje za COVID-19 distribuirano je širom sveta.“

Dve godine pre izbijanja COVID-19, SAD, EU, Kina i države širom sveta počele su da izvoze milione dijagnostičkih instrumenata za … COVID-19, bolest koja tada navodno nije ni postojala.

Ništa od navedenog nema smisla, osim ako sve ovo zapravo nije pandemija, već PLANdemija. 

Borba.info

Izvor:

nl.espacenet.com

Check Also

NLO primećen prilikom sletanja Bajdenovog aviona, na aerodrom u Los Anđelesu!

Dvojica posmatrača aviona odlučila su da prate let aviona američkog predsednika Džoa Bajdena, na nebu …