Ili će Srbija nestati s Vučićem na čelu ili će opstati bez njega na vlasti

Prodavac jabuka iz Abu Dabija je u razgovoru sa odlikovanom poslušnicom za širenje SNS propagande, koja ne zna gde je Mauricijus, još jednom pokazao da u Srbiji bukvalno svako može da bude predsednik. I ne samo to.

Omogućeno mu je da posredstvom nacionalnih frekvencija priča nekažnjeno šta god mu padne na pamet. Grobovi, pruge, stotine miliona policajaca, kamile, filmovi koje nikada nismo pravili, sedam miliona tvitova dnevno, putevi, sečenje hobotnice, tranžiranje ljudskog mesa, hiljadu poziva Vacića, vakcinacija u Merošini…

Nastupi predsednika Srbije odavno deluju kao stvarnost iz ludnice gde su pacijenti preuzeli vlast i uzeli sebi za pravo da određuju terapiju svima. Stigli smo do toga da postanemo toliko bolesno društvo da nam svakodnevni ispadi predsednika sa svim elementima ludila deluju normalno. Čak smo počeli i kiselo da se smejemo. I to bez malvazije.

Mnogi roditelji unapred sklanjaju svoju decu kad god čuju da će se predsednik obratiti sa nekim novim istinama o sebi i drugima. Neki su ih sklonili trajno tako što su im omogućili da zauvek odu iz ove zemlje.

Ubuduće prilikom svakog obraćanja predsednika moralo bi da piše upozorenje – zabranjeno za decu ispod 18 godina. Ali i za sve teške bolesnike, stara i nemoćna lica koja bi posle toliko nepovezanih reči i događaja u glavi predsednika, mogli pogrešno da pomisle kako im nije ništa i da su zapravo zdravi.

Kad samo oslušnete šta recimo pričaju Ana Brnabić, Gordana Čomić, Aleksandar Vulin, Ratko Dmitrović, Irena Vujović ili pak dobro plaćeni poslanici vladajuće većine u Parlamentu, onda tek shvatite u kakvom smo mi ozbiljnom problemu.

Glupost se širi brže od korone i već je poprimila sve oblike pandemije. Ludilo se čini da nema kraja. Postojeći lekovi više ne deluju. Domaća medicina nema odgovor na ono što nas je zadesilo. U pitanju je poseban soj virusa.

Mešavina sumanutih radikala i ološa svih vrsta iz DS, DSS i G17 plus. Crno crvena koalicija sa mnogo žutila. Tako smo dobili dno dna. I stanje da svako ko je iole ostao normalan konstatuje kako nama, ipak, nema pomoći.

Praveći janjičare na tribinama i uzimajući ih u ogromnim količinama iz stranaka sa demokratskim prefiksom, SNS je stvorio opasnu i krvoločnu vojsku. Ali, suštinski u pitanju je običan bašibozluk koji nikada i nikome nije bio odan. To ozbiljan narod razjuri očas posla. Ako mu je stalo do zdravlja i opstanka. No, te prirodne oblike ponašanje za sada ne pokazuje. Naprotiv.

Dinkić je svojevremeno ukazivao na opasnost koja dolazi sa Sejšela kao poreskog raja. Vučić je izabrao Mauricijus valjda da bi pokazao koliko je Goca Uzelac ograničena. Dolazeći na vlast Vučić je obećao da će prvo uhapsiti Dinkića kao najveću štetočinu. Ta štetočina mu je postala savetnik i jedan od najbližih saradnika iz senke. Truli kompromisi su zatrovali kompletnu državu prepunjenu kriminalom i korupcijom.

Ubistvo Đinđića doživelo je punoletstvo. Oni koji su to slavili opijajući se od sreće, danas glume ožalošćenu porodicu i klanjaju se njegovim senima. Vreme je da ih konačno otreznimo i smestimo tamo gde im je odavno bilo mesto.

Pred Srbijom su dve mogućnosti. Ili će nestati sa Vučićem na čelu ili će opstati bez njega na vlasti. Do nas je. Mi biramo.

(Direktno.rs)

Check Also

Zašto će zaplena ruske imovine biti poklon za Kinu

Ako postoji konačna crvena linija u tekućem rusko-ukrajinskom sukobu, to je status i položaj imovine …