Šok tvrdnje Srđana Noga: Gde je Vučić, zašto je Maja Gojković u bolnici I ŠTA SE DOGAĐA – VIDEO

Srđan Nogo sa narodom i dalje je ispred Skupštine i pita one koji tu nisu kao i pripadnike opozicije zašto se ne oglašavaju i ne protestvuju povodom izbora od 21. juna koji nisu legalni.

On naglašava da se čudi Savezu za Srbiju jer ne organizuje proteste što jeste uistinu čudno osim ako nemaju neki tajni dogovor ili sa Zapadnim službama ili sa Vučićem.

Takođe se čudi i onima koji su učestvovali na izborima i drastično izgubili što se ne čuju u javnosti i ne organizuju proteste.

Jasno je da su izbori pokradeni i da nije bila izlaznost ni upola kako je objavljeno, pa i oni koji su učestvovali na izborima treba da traže poništavanje izbora.

Oni treba da se izjasne, koga priznaju, da li narodne poslanike izabrane legalno 20. juna ili one Vučićeve izabrane nelegalno 21. juna

Sadašnja opozicija mora da se izjasni jer imaju 126 poslanika u Skupštini kojoj je prošao rok a kojeg se pridržava Vučić

Te poslanike imaju još i Đilas, i Jeremić i Lutovac, Boris Tadić, Saša Radulović, Boško Obradović, Vojislav Šešelj.

Da bi se sklonio Vučić moraju prvo da se sklone svi njegovi sateliti koje je posejao i koji ga brane jer su mu prva linija odbrane.

Svi ovi koje sam pobrojao moraće da se izjasne sa kim su, da li sa Vučićem ili narodom.

Nogo poziva narod da se skupi u subotu 4. jula ispred Skupštine u 18 časova

U daljem izlaganju Nogo iznosi vrlo uznemirujuće činjenice čime su namireni članovi Kriznog štaba da bi uskladili delovanje sa vlašću.

On takođe iznosi šokantne tvrdnje u vezi sa prošlim izostankom Vučića iz javnosti kao i trenutno zašto se ne pojavljuje u javnosti.

Nogo napominje građanima Srbije: Ovde dolazi oluja, biće svašta i biće još gore

Na pitanje šta će se desiti sa okupljenim narodom povodom odluke kriznog štaba za okupljanje u zatvorenom prostoru, Nogo odgovara da od 3. juna u Srbiji ne postoji ni Vlada ni Skupština te da su te odluke falsifikat koji ne važi jer se neko lažno predstavlja.

VIDEO:

Borba.info

Check Also

Makron želi da se Krim oduzme Rusiji!

Nijedan „trajni mir“ nije moguć, bez da Ukrajina preuzme kontrolu, nad ruskim poluostrvom, tvrdi francuski …