UDARNA VEST – VUČIĆ OBJAVIO RAT RUSIJI: Uvredio prvo Zaharovu a onda Lavrova i Putina – ŠOK VIDEO

Očigledno besan zbog objave Zaharove, Vučić je van kontrole izrekao uvrede na račun ruskog rukovodstva. Kakvih će posledica biti videćemo.

Ako su vas pozvali u Belu kuću, a stolicu postavili kao da ste na ispitivanju, sedite kao na slici 2 – napisala je Marija Zaharova na svom Fejsbuk profilu, aludirajući na scenu iz filma “Niske strasti”.

Njen status je izazvao lavinu komentara naprednjačkih botova koji su najprimitivnijim rečnikom osuli paljbu po Zaharovoj, dovodeći srpsko-ruske odnose u veliko pitanje.

Međutim, ipak, najdalje je otišao sam Aleksandar Vučić, koji je indirektno prozvao samog ruskog predsednika, Vladimira Putina, kao i neposrednog šefa Zaharove, Sergeja Lavrova, ministra spoljnih poslova:

Podsvest je čudo. Uvek najviše govore o sebi. O sebi najviše govori i Marija Zaharova i primitivizam i prostakluk koji je pokazala, govori o njoj, a bogami i o onima koji su je tu postavili. Tako da, neka se oni bave time, ja da joj odgovaram neću, izjavio je Aleksandar Vučić u Briselu – rekao je predsednik Srbije.

Kao što vidite Vučić je direktno uvredio Lavrova i Putina koji su postavili Zaharovu na mesto portparola MIP Rusije.

Podsetimo, sporazumom u Vašingtonu sa predstavnicima Prištine, Vučić se obavezao da će Srbija pristati na diverzifikaciju energetskog snabdevanja, što je direktan udar na ruske interese u regionu i dovodi u pitanje izgradnju Turskog toka.

Kako će ovo uticati na odnose Beograda i Moskve, pogotovo u svetlu predstojeće posete Vladimira Putina Srbiji, ostaje da se vidi.

Obzirom da su tokom demonstracija protiv Vučića mediji pod kontrolom pisali da iza svega stoji Rusija, sve liči da je Vučić krenuo Đukanovićevim putem, sukoba sa Rusijom kako bi se očuvao na vlasti dodvoravajući se Zapadu.

Zapad nikad nikome nije držao reč. Čim im je Đukanović završio sve što im treba pustili su ga niz vodu a da prstom nisu makli.

Sličnom redosledu treba da se nada i Vučić. Čim preda Kosovo u bilo kom obliku, da li sa potpisom ili bez a sa Kosovom u UN pustiće i njega niz vodu.

Gde je Đukanović na kraju stigao već vidimo a sva je prilika da će se naći i na optuženičkoj klupi.

Если Вас позвали в БД, а стул поставили так, будто Вы на допросе, садитесь как на фото #2. Кем бы Вы ни были. Просто…

Posted by Maria Zakharova on Субота, 05. септембар 2020.

(Direktno)

Check Also

Poljski general: Zapad ne poznaje Rusiju i zato gubi u Ukrajini

Političari i vojska na Zapadu, ne poznaju Rusiju, pa su slabi na bojnom polju. Ovo …