Doktor Nestorović: Cilj je panika i društvena dezorjentacija…

Kako se približavaju izbori, tako svi pokušavaju ili da svojataju nekoga ili da kroz dezinformacije utiču na mišljenje javnog mnjenja.

Navikli smo do sada da viđamo domaće mejntrim medije kao što su N1, Nova S, Informer, Direktno, Blic i ostale da šire dezinformacije, lažne vesti i šire paniku kada je reč o globalnim temama, prvenstveno o COVID-u 19 ali ono na šta nismo navikli jeste da takvi mediji, ostanu bez inspiracije te počnu da se bave domaćim temama.

Da budemo precizniji, da šire dezinformacije na državnom, lokalnom nivou.

Verovatno zbog smanjenja budžeta kako globalistička svita odustaje od COVID-a, pojedini mediji prešli su na širenje domaćih lažnih vesti te je tako ko drugi već portal Direktno koji je eto baš „direktno“ povezan kako sa opozicijom tako i sa pozicijom (po potrebi, mora od nečeg da se živi) rešio da pređe na „nejtiv teme“ i po ko zna koji put širi lažne vesti u kojima je glavni lik Dr Branimir Nestorović kao i njegova organizacija „Vitezovi reda zmaja“.

Naime, kako je pre nekoliko dana Direktno pisao, Nestorović zajedno sa Zavetnicima i SPS-om ulazi u izbornu trku i podržaće SNS tj. Aleksandra Vučića što je izazvalo opravdano negodovanje naroda, koji su se na društvenim mrežama pobunili ne znajući da se iza toga krije školska kampanja koja služi da Nestorovića koji je po istraživanjima visoko kotiran, šta više od cele opozicije, ospore te mu umanje podršku.

Dan nakon toga, kada su videli da se vest „primila“, novinari portala Direktno objavili još jednu vest pod naslovom „Nestorović kandidat SPS-a za gradonačelnika Beograda“ te još jednom podigli nivo panike kod građana na maksimu.

Verovatno, nakon velikog broja komentara i poruka koju su dobili dr Nestorović i Saša Borojević, obojica su rešili da se oglase na društvenim mrežama, te da demantuju ove naslove i slične najave.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Poštovani,
U vezi dezinformacije sajta Direktno.rs o nekakvoj koaliciji Vitezova sa partijama, mogu samo da kažem da su mnogo nervozni. Vitezovi nisu politička organizacija, imaju sveje ciljeve.

Ovalkve glasine širi Nova S, koji je u istoj medijskoj grupi sa sajtom.

Vladajuća koalicija podržava takve glasove, da pokaže da nema alternative na izborima.

Ovakvih vesti će biti sve više, a ako budemo na izborima imaćemo svoju listu I nećemo biti deo vlasti, već bi ulazak u parlament iskoristili za stvaranje jakog patriotskog bloka.

Svi koji su poverovali u ovu informaciju i odmah počeli sa pljuvanjem, bolje da se odmah iščlane iz mojih grupa i zapitaju šta su oni spremni da učine za svoju zemlju.- napisao je Nestorović na svom zvaničnom VK profilu.

Kako se približavaju izbori, tako svi pokušavaju ili da svojataju nekoga ili da kroz dezinformacije utiču na mišljenje javnog mnjenja.

Budite oprezni kada čitate šta čitate i kada mediji koji su dve godine širili paniku i vas krivili za smrt hiljada ljudi, jer se ne pridržavate mera, pokušavaju da utiču na vaše mišljenje.

NultaTačka

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Denver vs Lejkersi 10 : 0! – VIDEO

Centar Denvera Nikola Jokić izjavio je, posle pobede nad Lejkersima u drugom meču plej-ofa, da …